Τάμτα: Το πρώτο μήνυμα μετά την ανακοίνωση ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision

Τάμτα: Το πρώτο μήνυμα μετά την ανακοίνωση ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision

Νωρίτερα, μέσα στην εβδομάδα, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν! Η Τάμτα είναι το πρόσωπο που πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το τραγούδι Replay, του συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου το οποίο το κοινό θα το ακούσει για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο.

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ:

«Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ τον προσεχή Μάιο, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Γεωργία, Τάμτα που εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Minos EMI και την εταιρία management Ερωδιός Live. H Τάμτα θα ερμηνεύσει το τραγούδι του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) με τίτλο “Replay”. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.»

Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα, η τραγουδίστρια θέλησε να δημοσιεύσει το πρώτο της post για τον διαγωνισμό και την απευθείας ανάθεση.

Συγκεκριμένα η Τάμτα έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς μία χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ για την πρόταση που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Και άλλο ένα τεράααααστιο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στην ανακοίνωση του ονόματός μου από όλους εσάς, που από χθες το πρωί έχετε γεμίσει την καρδιά μου με αγάπη!».


View this post on Instagram

Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς μία χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ για την πρόταση που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Και άλλο ένα τεράααααστιο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στην ανακοίνωση του ονόματός μου από όλους εσάς, που από χθες το πρωί έχετε γεμίσει την καρδιά μου με αγάπη! ??❤️ ჩემო კარგებო მინდა დიდი სიხარულით გაცნობოთ რომ 2019 წლის ევროვიზიაზე წარვადგენ კვიპროსს. განსაკუთრებით თქვენი მხარდაჭერის და სიყვარულის დიდი იმედი მაქვს ამ დიდი და ლამაზი გზის განმავლობაში და დარწმუნებული ვარ როგორც ყოველთვის ჩემს გვერდით იქნებით?❤️ #eurovision2019 #cyprus #replay

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα