Τάμτα: Πως θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision;

Οι πρόβες της Τάμτα για τη σκηνική της παρουσία στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Πρόσφατα είχε αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Υoutube, ένα βίντεο με την ίδια και τους χορευτές της να αποκαλύπτουν ένα μικρό δείγμα από τη χορογραφία του Replay.

Στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, η Style Expert που έχει αναλάβει την εμφάνιση της Τάμτα, στη σκηνή της Eurovision, έδωσε πολλές λεπτομέρειες σχετικά.

«Το σύνολο που θα φορέσει η Τάμτα επί σκηνής θα είναι δημιουργία των Δημήτρη Μαστρόκαλου και Γιάννη Ράπτη (των γνωστών Mi- Ro). Η ίδια θα είναι στη σκηνή τόσο σέξι όσο πρέπει για να υπηρετήσει το concept του τραγουδιού καθώς δεν θα πρέπει να διαταραχτεί η ισορροπία μεταξύ σέξι και κλασάτης εμφάνισης.Όσον αφορά τα παπούτσια που θα φοράει η Τάμτα, δεδομένου του γνωστού προβλήματος που αντιμετωπίζει με τη μέση της, έχουμε βρει παπούτσια σε διάφορα ύψη. Τέλος, από την εμφάνιση δε θα λείπει το λευκό χρώμα το οποίο είναι και το χρώμα της νίκης άλλωστε.» 

Δείτε το απόσπασμα στο PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα