Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας: Το stylish ζευγάρι μέσα από φωτογραφίες

Εκείνη: Η Τάμτα Γκοντουάτζε, ένα κορίτσι με μοναδικό στιλ, γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1981. Έχει καταγωγή από την Γεωργία και ήρθε στην Ελλάδα σε πολύ νεαρή ηλικία προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη της εδώ. Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο talent show του Mega «Super Idol». Έχει κυκλοφορήσει τρία CD, από τα οποία τα δύο έχουν επανακυκλοφορήσει και τρία CD singles. Έχει αποκτήσει τρία βραβεία, ήταν υποψήφια για την Eurovision και έχει συνεργαστεί με πάρα πολλά ονόματα της ελληνικής και της ξένης Showbiz. Έχει πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ, έχει δώσει την φωνή της σε παιδική ταινία, έχει κάνει μια guest εμφάνιση σε μια τηλεοπτική σειρά και έχει παρουσιάσει τηλεοπτικά μια επίδειξη μόδας με μουσική. Η αιώνια προτοεμφανιζόμενη -όπως πολλοί την αποκαλούν χιουμοριστικά, έχει μία κόρη 22 ετών την οποία και γέννησε στην τρυφερή ηλικία των 14. Η προσωπική της ζωή δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τον Τύπο όταν είχε για χρόνια σχέση με τον Γρηγόρη Πετράκο. Κάτι που άλλαξε βέβαια πριν από δύο χρόνια όταν ερωτεύτηκε «εκείνον» και τα δημοσιεύματα για τα προσωπικά της πήραν «φωτιά».

Εκείνος: Είναι μέλος της πανίσχυρης οικογένειας εφοπλιστών, Λάτση. Ο Πάρις Κασιδόκωστας γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου του 1982 και είναι γιος της Μαριάννας Λάτση και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Εκτός από τον τομέα της ναυτιλίας και την ηγετική θέση στη Latsco Shipping Ltd, έχει ιδρύσει την εταιρία κινηματογραφικής παραγωγής 1821 media ενώ έχει εισχωρήσει και στην εγχώρια μουσική βιομηχανία με την Panik Records. Η προσωπική ζωή του γοητευτικού νεαρού με τα τατουάζ βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο ενώ αξέχαστη παραμένει η σχέση του με την Paris Hilton. Τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει πίσω του τα ξέφρενα πάρτι και δείχνει να έχει ηρεμήσει στο πλευρό «εκείνης».

Η γνωριμία: Η Τάμτα έκανε κάποιες εμφανίσεις στη Μύκονο στο κλαμπ «Cabaret», εκεί όπου γνωρίστηκε και ήρθε κοντά με τον Ελληνα κροίσο, σε μία από τις συνήθεις αποδράσεις του στο νησί με τη θαλαμηγό του. Από τότε είναι αχώριστοι και κατά καιρούς τα δημοσιεύματα τους θέλουν να επισημοποιούν τη σχέση τους. Αν και η τραγουδίστρια έχει διαψεύσει πολλες φορές τις φήμες περί γάμου, ο χρόνος θα δείξει.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ταιριάζουν πολύ και πως είναι αγαπημένα παιδιά των φωτογράφων. Το ζευγάρι έχει κάνει κάποιες υπέροχες και stylish εμφανίσεις και με αφορμή τα δύο χρόνια από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους, βρήκαμε τις καλύτερες.

tamta_paris kasidokostas

tamta_paris kasidokostas

tamta_paris kasidokostas

tamta_paris kasidokostas

tamta_paris kasidokostas

tamta_paris kasidokostas

tamta_paris kasidokostas

tamta_copy_2

kasidokostas-tamta

tamta-kasidokostas

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα