Η Τάμτα επιβιβάστηκε σε ένα πολύ… special λεωφορείο!

Ένα εντυπωσιακό λεωφορείο βαμμένο φούξια διέσχισε τους δρόμους της Αθήνας το περασμένο Σάββατο σκορπίζοντας χαμόγελα  σε όσους το αντίκρισαν αλλά και χαρίζοντάς τους την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους λαμπερούς του επιβάτες!

Σημείο εκκίνησης το «The Mall» όπου fashion, beauty bloggers αλλά και τυχερές Fructis lovers  συναντήθηκαν με την πρέσβειρα της Garnier, την γλυκιά Μαίρη Συνατσάκη και ξεκίνησαν το Fructis Hair Tour.

villiotis sinatsaki fructis bus

Ο αγαπημένος Hair Expert της Garnier, Νικόλας Βιλλιώτης προσέφερε στις επιβαίνουσες γρήγορα χτενίσματα εμπνευσμένα από την νέα σειρά περιποίησης και styling, Fructis Πυκνά& Δυνατά που αποδεδειγμένα χαρίζει έως και 38%πιο πυκνά μαλλιά και τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές και ιδέες για υγιή και πανέμορφα μαλλιά.

villiotis fructis bus

Η αγαπημένη pop τραγουδίστρια του κοινού, Τάμτα επιβιβάστηκε με ενθουσιασμό στο Fructis Hair Bus και φωτογραφήθηκε, μοίρασε αυτόγραφα αλλά και μοιράστηκε μυστικά ομορφιάς των μαλλιών της με τις θαυμάστριές της που έσπευσαν στις στάσεις του Hair Tour για να την συναντήσουν.

tamta fructis bus sinatsaki

Σε κάθε στάση του Fructis Hair Bus μοιράστηκαν δείγματα των προϊόντων της νέας σειράς Πυκνά και Δυνατά και δόθηκε η ευκαιρία σε όσους βρέθηκαν εκεί  να συμμετέχουν στον διαγωνισμό με πλούσια δώρα από το Fructis.

tamta fructis bus mairi sinatsaki

Με προορισμό την Πλατεία Συντάγματος όπου στήθηκε ένα γλυκό  φούξια party με μαλλί της γριάς, πανέμορφες κοπέλες σε roller blades να μοιράζουν δώρα και  δυνατή μουσική με τραγούδια της  Τάμτα, ολοκληρώθηκε η βόλτα του φούξια λεωφορείου με πολύ μεγάλη επιτυχία!

tamta fructis bus lovers

Εσείς έχετε δοκιμάσει τη σειρά Fructis  Πυκνά& Δυνατά; Δοκιάστε την και δείτε τα μαλλιά σας όπως δεν τα έχετε ξαναδεί.

Δείτε ακόμα:

Τάμτα: Το party έκπληξη για τα 34α γενέθλιά της

Τάμτα: «Πήρα 12 κιλά, δεν χωρούσα στα ρούχα μου!»

Video: Μάθαμε τα πάντα για το Fructis Miraculous Oil από τον απόλυτο Hair Expert

Τέλος στην κιτρινίλα των ξανθών μαλλιών χάρη στο Fructis και τη Garnier

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα