Τα βρετανικά μίντια αποθεώνουν την Ελένη Φουρέιρα

Πέρσι η Ελένη Φουρέιρα έβαλε “φωτιά” στην σκηνή της Eurovision τραγουδώντας το “Fuego”, το τραγούδι με το οποίο εκπροσωπούσε την Κύπρο και την έφερε στην 2η θέση του διαγωνισμού.

Στη φετινή Eurovision δεν εμφανίστηκε ως διαγωνιζόμενη, αλλά ως καλεσμένη. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε στην σκηνή του Τελ Αβίβ το τραγούδι “Dancing Lasha Tumbai”, με το οποίο είχε εκπροσωπήσει την Ουκρανία η Verka Serduchka το 2007. Η Φουρέιρα για μια άλλη φορά ξεσήκωσε το κοινό με την εκρηκτική της performance και αποθεώθηκε τόσο από το κοινό όσο και από τα διεθνή μίντια.

H βρετανική εφημερίδα Daily Mail σε άρθρο έγραψε για τη Φουρέιρα: «Η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου, Ελένη Φουρέιρα, επέστρεψε για μια ξεχωριστή εμφάνιση στον τελικό της Eurovision και εξέπληξε το κοινό. Η Φουρέιρα φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα με αστέρια και στρας που έκρυβαν τα απόκρυφα σημεία, και έβαλε “φωτιά” στην σκηνή με τους χορευτές της σε μια γεμάτη ενέργεια ερμηνεία του “Dancing Lasha Tumbai”. Οι θεατές ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή της και χαρακτήρισαν την Ελένη Φουρέιρα “πραγματική νικήτρια της Eurovision”».

Το BBC, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, έκανε το δικό του σχόλιο για την Ελένη Φουρέιρα με ένα GIF  που στη λεζάντα έγραφε:  « Η Beyonce της Eurovision.»

Δείτε το post του BBC στο UniquebyErmes

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα