Τα vamp χείλη της Σίσσυς Χρηστίδου

Μετά την εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της, τα οποία πλέον φέρουν ένα φλογερό κόκκινο χρώμα, η Σίσσυ Χρηστίδου μας εντυπωσίασε σε πρόσφατη έξοδό της λόγω του έντονου κραγιόν που επέλεξε. Ακολουθώντας την τεράστια τάση της φετινής σεζόν που προστάζει berry lips, η Σίσσυ βρήκε την απόχρωση που ταιριάζει ιδανικά με τα μαλλιά της και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Για να πετύχετε ένα παρόμοιο look, τρία είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, εκτός από το προφανές που είναι να βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας:

  • Οι δύο πιο σημαντικές προύποθέσεις για όμορφα σκούρα χείλη είναι η καλή ενυδάτωση και το σωστό περίγραμμα. Για το δεύτερο, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση (ΟΧΙ πιο σκούρα) με το κραγιόν που θα επιλέξετε.
  • Για να δώσετε περισσότερο όγκο στα χείλη, περάστε λίγο gloss μόνο στο κέντρο. Έτσι θα συγκεντρώνουν περισσότερο φως και άρα θα φαίνονται πιο γεμάτα και σαρκώδη.
  • Όπως πολύ σωστά έχει πράξει η Σίσσυ, να θυμάστε ότι όταν επιλέγουμε ένα τόσο σκούρο κραγιόν, το υπόλοιπο μακιγιάζ πρέπει να κινείται σε πιο ήπιους τόνους. Κρατήστε τη βάση καθαρή και ομοιόμορφη και απλά τονίστε τα μάτια με έντονες βλεφαρίδες. Έτοιμες!Κραγιόν L’ Oréal Paris, Color Riche Star Secrets, N724 Burundi Rachida, €13
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα