Τα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ σας προσκαλούν να δημιουργήσετε την επόμενη νέα γεύση τους

Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ, απογειώνουν την απόλαυση και καινοτομούν για άλλη μία φορά παρουσιάζοντας την ενέργεια «What’s The Flavor?». Με ένα κλικ στο www.whatstheflavor.gr, μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς την επόμενη γεύση των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ.

Οι λάτρεις των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους γευστικό και εκρηκτικό συνδυασμό: Επιλέγοντας την αγαπημένη γεύση ανάμεσα στον παραδοσιακό γύρο και την μοναδική BBQ sauce και συνδυάζοντας την με το άλλο της μισό, ανάμεσα σε μοναδικές επιλογές, βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη της νέας γεύσης των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ.

Δροσερή sauce γιαουρτιού, φέτα, κρεμμύδι, ντομάτα ή μαγιονέζα για τον γύρο και τραγανά ribs, onion rings, τυρί, sour cream ή chicken nuggets για τη BBQ sauce είναι οι επιλογές για το νέο, μοναδικό συνδυασμό ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ.

Η εμπειρία «What’s The Flavor?» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική για 40 τυχερούς, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το δικό τους γευστικό συνδυασμό αλλά και να τον υποστηρίξουν, κάνοντας share στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media, για να γίνει η δική τους πρόταση, η επόμενη γεύση Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ.

Παράλληλα, οι fans των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ έχουν την ευκαιρία να ψηφίζουν τις αγαπημένες τους γεύσεις στο www.whatstheflavor.gr, διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στους 20 τυχερούς που θα παραλάβουν ένα κουτί με τη νέα γεύση των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ που θα επιλεγεί τελικά.

Τέλος, η ενέργεια θα ολοκληρωθεί με μια LIVE τελική γευστική αναμέτρηση των δύο επικρατέστερων γεύσεων, με κριτές τους fans των Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ, οι οποίοι θα επιλέξουν την τελική γεύση. 

Διαβάστε ακόμα:

Amal Clooney: Διεκδικεί το βραβείο του style icon στα British Fashion Awards 2014

Shop for less: Βρήκαμε τις ωραιότερες τσάντες που κοστίζουν μέχρι 100 ευρώ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα