How to: Τα τέλεια nude χείλη της Δούκισσας Νομικού

To μεγάλο trend των χειλιών σε nude αποχρώσεις είναι πάντα επίκαιρο και το αγαπάμε ιδιαίτερα, αφού είναι ένα στοιχείο που ναι μεν ξεχωρίζει, ταιριάζει όμως αρμονικά και με οποιαδήποτε look. Ένα πολύ ωραίο παράδειγμα είναι η συγκεκριμένη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού. Το δύσκολο της υπόθεσης είναι να βρείτε την ιδανική απόχρωση για την επιδερμίδα σας, αφού οι πολύ ανοιχτοί τόνοι μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα εφέ «κιμωλίας», ενώ οι πολύ σκούρες ίσως φαίνονται κάπως ξεπερασμένες.

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να βρείτε τη δική σας απόχρωση, είναι να τσεκάρετε το εσωτερικό χρώμα των χειλιών σας, και να μην αποκκλίνετε περισσότερο από δύο τόνους, είτε σε πιο σκούρο είτε σε πιο ανοιχτό. Καλό είναι να επιλέξετε μια πιο κορεσμένη απόχρωση από τη φυσική σας, σε περίπτωση όμως που δε μπορέσετε, μια στρώση από ένα gloss με ροζ στοιχεία θα σας δώσει έναν τόνο ζωντάνιας και ζεστασιάς, με αποτέλεσμα λίγο πιο casual από αυτό που θα είχατε με ένα ματ κραγιόν. Τέλος, να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο trend στα χείλη ταιριάζει ιδανικά με ένα έντονο smokey στα μάτια αλλά και με ένα πιο ήπιων τόνων μακιγιάζ, για πιο ήσυχες εμφανίσεις.

Δείτε ακόμα:
Fashion Week Report: Τι είδαμε στα shows των Armani Privé, Elie Saab, Maison Martin Margiela, Valentino, Viktor & Rolf και Vionnet;
Αυτή η τσάντα θα σας συντροφεύσει από το πρωί ως το βράδυ
Netrobe.com: Το InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα