Τα Skechers είναι τα sneakers που θέλετε για τη νέα σεζόν

H τραγουδίστρια  και στιχουργός Meghan Trainor που έχει προταθεί για βραβείο Grammy ξεκινά την συνεργασία με την γνωστή εταιρία lifestyle υποδημάτων Skechers.

Η Meghan Trainor θα εμφανιστεί στην παγκόσμια καμπάνια Marketing & Social Media της εταιρίας για όλη την διάρκεια του 2017. Η Trainor, που το περασμένο καλοκαίρι έγινε μια POP αποκάλυψη με το 6 φορές πλατινένιο single «All About That Bass» θα ενισχύσει την καμπάνια της Demi Lovato «Skechers Colorful Comfort» που τρέχει ήδη, όταν κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε ένα νέο τηλεοπτικό διαφημιστικό που θα τρέξει on air αυτή την χρονιά.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι  με τη Skechers!» μας είπε η Meghan Trainor. «Είμαι υπερήφανη να ακολουθώ μια εταιρία που προωθεί το στυλ και είναι πιστή στα ιδανικά της. Τα παπούτσια είναι ΤΟΣΟ άνετα και στιλάτα επίσης. Είμαι σίγουρη πως οι fans μου θα λατρέψουν αυτή την καμπάνια.»

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την Meghan Trainor σε μία λαμπερή και πολύχρωμη καμπάνια που θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα παπούτσια”, είπε ο Michael Greenberg, πρόεδρος της Skechers.” Από την τέλεια φωνή μέχρι την άνετη εμφάνιση της, η Meghan είναι ένα απίστευτο ταλέντο που συνδέεται με εκατομμύρια έφηβες και νεαρές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Είναι μία και μοναδική, και είναι το ιδανικό πρόσωπο για την Skechers και τα απίστευτα επιτυχημένα, μοδάτα και άνετα παπούτσια μας.»

Η Meghan παίζει πολλά μουσικά όργανα και είχε εκδώσει ανεξάρτητα 3 δίσκους μέχρι να κλείσει τα 17. Ήταν ακόμα στο σχολείο όταν την ανακάλυψε μία εκδοτική εταιρία στο Nashville και άρχισε να γράφει τραγούδια για γνωστούς καλλιτέχνες της country όπως οι Rascal Flatss & Hunter Hayes.

Τώρα ανήκει στην δισκογραφική Epic Records και μετά το περσινό mega-hit single  άλμπουμ της «Αll about that Bass», κάνει ντεμπούτο με το άλμπουμ την «Tilte» που κατέκτησε την 1η θέση στο album chart του Billboard 200. Το 2ο single του album, «Lips Are Movin» έγινε 2 φορές πλατινένιο και το 3ο , «Dear Future Husband» μία.

Η στιχουργική της ικανότητα τροφοδοτείται από μία απεριόριστη αλλά δροσερή αυθεντικότητα που λατρεύεται από τους fan της που είναι πάρα πολλοί: πάνω από ένα 1.000.000 στο Facebook και το Twitter και 2.000.000 στο Instagram.

H επιρροή της είναι εδραιωμένη και ενώ είναι μόλις 21 χρονών το βίντεο της για το  «All About That Bass» έχει πάνω από 900.000.000 views & 360.000 σχόλια στο YouTube. Αυτή την περίοδο η Meghan Trainor εμφανίζεται στις ΗΠΑ στην περιοδεία της MTRAIN.

Η παγκόσμια καμπάνια Μarkteting της Skechers με πρωταγωνίστρια την Meghan Trainor θα επεκταθεί  σε όλες της πλατφόρμες (τηλεόραση, τύπος, online, σημεία πώλησης). H Skechers έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με τη δημοφιλείς γυναίκες καλλιτέχνες όπως η Britney Spears, η Christina Aguilera και η Carrie Underwood.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Καυτά φιλιά στην άμμο

Breaking news: O Saint Laurent επιστρέφει στην Υψηλή Ραπτική

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα