Τα σύνολα που θα σας κάνουν να μοιάζετε με blogger του εξωτερικού έχουν ελληνική υπογραφή

 

Η Ειρήνη Ξανθάκου και η Μάρα Λάμπρου μπορεί να ξεκίνησαν από το interior design (η Μάρα) και από το Marketing (η Ειρήνη) όμως πριν από μερικά χρόνια αποφάσισαν τελικά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, δημιουργώντας το Mallory The Label.

 Τα Mallory είναι ένα ελληνικό brand που ξεκίνησε απο δύο καλές φίλες που ήθελαν να μοιραστούν το πάθος τους για τη μόδα και να δημιουργήσουν cool και fun ρούχα. Και έτσι και έκαναν.

Το όνομα είναι εμπνευσμένο  από τη slung λέξη Μallory, δηλαδή τη γυναίκα που είναι φινετσάτη, όμορφη και δυναμική. «Αυτός είναι και ο στόχος μας, κάθε γυναίκα που φοράει τα ρούχα μας να νιώθει ξεχωριστή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Οι συλλογές μας αφορούν κομμάτια που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της μόδας και μπορούν να φορεθούν from day to nightΟι καθαρές γραμμές και οι γεωμετρικές κοπές, τα ιδιαίτερα patterns και τα αρίστης ποιότητας υλικά προσφέρουν όλα αυτά που αναζητά η σύγχρονη γυναίκα από ένα ρούχο», συμπληρώνουν.

Σεμιζιέ, boho φορέματα με διαφάνειες και κρόσσια, μπικίνι με γεωμετρικά patterns, crop tops και ασορτί παντελόνες αλλά και κλασικά ολόσωμα συνθέτουν μια καλοκαιρινή συλλογή που χρειάζεται κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της αυτό το καλοκαίρι για να αισθάνεται θηλυκή και σέξι.

Πάρτε έμπνευση απο τις bloggers του εξωτερικού και φορέστε τα στις διακοπές σας με flat σανδάλια και πολλά κοσμήματα για ένα cool ντύσιμο που μπορείτε να φοράτε απο το πρωί με το μαγιό σας μέχρι το βράδυ.

cinnamon_caftan deser_flower_dress_back desert_flower_dress kalhua_mosaic_bikini kino_black_swimwear kino_stripped_one_piece latifa_shirt_dress lotus_set murano_bikini_striped

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα