Τα σχόλια του Karl Lagerfeld για τον François Hollande

Η ταραχώδης προσωπική ζωή του, François Hollande, που τον τελευταίο καιρό ταξιδεύει μέσα από τα εξώφυλλα των εφημερίδων σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν θα γινόταν να περάσει απαρατήρητη από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Chanel, Karl Lagerfeld.

Ο τελευταίος μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Associated Press, υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός με τον Hollande, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι αυτονόητο πως είμαι εναντίον όποιασδήποτε μορφής βίας που ασκείται κατά των γυναικών (αναφερόμενος στη Valerie Trierweiler)». Και συμπλήρωσε. «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε μια γυναίκα με την οποία έχεις μοιραστεί τόσα χρόνια. Το βρίσκω απάνθρωπο και άκαρδο».

Φημολογείται ότι η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του Γάλλου προέδρου, με την ηθοποιό, Julie Gayet, ήταν η αιτία που πριν από λίγο καιρό η επί εννέα έτη σύντροφος του, Valerie Trierweiler, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αφού προηγουμένως της διαγνώσθηκε από τους γιατρούς, μια μορφή κατάθλιψης.

Παρόλα αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που ο σχεδιαστής δηλώνει τη δυσαρέσκεια του απέναντι στο πρόσωπο του François Hollande. Τον Οκτώβρη του 2013, ήταν ο ίδιος που είχε ισχυριστεί σε γνωστό περιοδικό ότι με την πολιτική που ακολουθεί, συμπεριφέρεται σαν να μισεί τους εύπορους Γάλλους, με αποτέλεσμα να τους αποτρέπει από το να επενδύσουν στη χώρα τους.

Διαβάστε επίσης – Francois Hollande: Οι ερωτικές περιπέτειες ενός προέδρου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα