Τα πιο “λάθος” παπούτσια των αγαπημένων μας celebrities

Τα παπούτσια λένε είναι οι καλύτεροι φίλοι των γυναικών. Τι και αν είναι το τελευταίο πράγμα που φοράμε πριν βγούμε από το σπίτι; Το κομμάτι αυτό συμπληρώνει το outfit μας και είναι άκρως σημαντικό καθώς τα παπούτσια μας λένε πολλά πράγματα για εμάς. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως μερικά παπούτσια είναι κάπως πιο άσχημα από τα άλλα και μοιάζουν σαν να έχουν τσακωθεί είτε με το στιλ είτε με την άνεση. Παρόλα αυτά πολλές φορές γίνονται μόδα και τα βλέπουμε τόσο στους δρόμους όσο και στις αγαπημένες μας celebrities, κάνοντας μας να απορούμε για το πόσο πολύ μισούνε τα πόδια και τα μάτια μας ορισμένοι σχεδιαστές.

Lady Gaga

instyle600x600_411

Ό,τι και να πει κανείς για τα παπούτσια της Lady Gaga είναι λίγο. Η ίδια έχει καταφέρει να τραβάει όλα τα βλέμματα στα πόδια της, φορώντας αναμφίβολα τα πιο εκκεντρικά παπούτσια -ειδικά στο παρελθόν-και κάνοντας τους πάνες να αναρωτιούνται πώς τα περπατάει.

Kim Kardashian

instyle600x600_410Η Κim Kardashian κατά την διάρκεια και των δύο εγκυμοσύνων της είχε την κακιά συνήθεια να επιλέγει άβολα και ακατάλληλα παπούτσια. Με την τάση που είχαν τα πόδια της μάλιστα να πρήζονται την περίοδο εκείνη έδειχνε πραγματικά να ασφυκτιεί μέσα στα ψηλά πέδιλα.

Bella Hadid

splashnews

Η Bella Hadid εμφανίστηκε φέτος στο after party του Met Gala με ένα ζευγάρι διαφανή mules που από ότι φαίνεται την δυσκόλευαν αρκετά στο περπάτημα. Σε συνδυασμό μάλιστα και με το περίεργο δάπεδο η Bella αναγκάστηκε να μαζεύει τα δάχτυλα της προκειμένου να μπορέσει να περπατήσει.

Daphne Guinness

instyle600x600_49Η fashion περσόνα Daphne Guinness αγαπά να φορά και αυτή παπούτσια αισθητικής Lady Gaga που αναμφίβολα έχουν όλα τα στρας πάνω τους και ακόμη και να θέλει κανείς δεν μπορεί να τα προσπεράσει.

Aubrey Plaza

instyle600x600_47

Πολλές φορές οι celebrities επιλέγουν να φορούν παπούτσια που είναι λίγο μεγαλύτερα για να αποτρέψουν τις φουσκάλες από την πολύωρη ορθοστασία πάνω στα τακούνια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως η Aubrey Plaza το παράκανε με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να σταθεί, πόσο μάλλον να περπατήσει.

Julianne Moore

instyle600x600_46Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2013, κάτι πήγε λάθος με τα παπούτσια της Julianne Moore και τα δαχτυλάκια της από ότι φαίνεται υπέφεραν.

Taylor Schilling

instyle600x600_45To  2012 στην πρεμιέρα της ταινίας The Lucky One, η συμπρωταγωνίστρια του Zac Efron, Taylor Schilling φόρεσε ένα όμορφο ζευγάρι πλαστικές γόβες και από τα πόδια της βγήκαν κυριολεκτικά ατμοί από την ζέστη. Hot feet are never happy feet.

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα