Τα πιο cool sneakers μόλις απέκτησαν κι άλλα χρώματα

ΔΕν είναι η πρώτη φορά που σας μιλάμε για τα συγκεκριμένα sneakers. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο τα Deerupt, όλοι οι fashionistas τα λάτρεψαν και ήδη έχουν αποκτήσει τουλάχιστον ένα ζευγάρι. Η adidas Originals όμως δε σταματάει και έχει κάτι νέο να μας προτείνει. Το Deerupt, με το επαναστατικό του design, προκαλεί και πάλι disruption με τις νέες χρωματικές προτάσεις που έρχονται να προστεθούν στη συλλογή, επιβεβαιώνοντας την αυθεντικότητα που το χαρακτηρίζει.

Σημείο αναφοράς με τον επαναστατικό σχεδιασμό του, το Deerupt εμπνέεται από το παρελθόν δημιουργώντας ένα ολοκαίνουριο πλαίσιο. Το εύκαμπτο επάνω μέρος του sneaker ντυμένο από το χαρακτηριστικό πλέον grid συνδυάζεται με ένα ελαστικό mesh που χαρίζει μαλακή και άνετη αίσθηση. Το grid ακολουθεί την ενδιάμεση σόλα του sneaker που καταλήγει σε μια κλασική rubber σόλα. Το ανατρεπτικό αισθητικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται με ένα μινιμαλιστικό lacing system και το χαρακτηριστικό logo των adidas Originals που κυριαρχεί στις suede λεπτομέρειες, στο πίσω μέρος του παπουτσιού.

Αυτό το μήνα, εννέα εντυπωσιακά color ways αποτελούν εννέα ακόμα λόγους να εξερευνήσετε τον κόσμο του grid, ενισχύοντας τον χαρακτήρα των αντισυμβατικών προτάσεων του brand.

Ανακαλύψτε τα νέα color ways του Deerupt στο adidas Originals store (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα), σε επιλεγμένα sneakerstoresκαι στο adidas.gr.Οι επιλογές πολλές και μάλλον θα δυσκολευτείτε να βρείτε το αγαπημένο σας μιας και όλοι οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι πάρα πολύ stylish και ξεχωριστοί, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα