Τα παπούτσια αυτά θα τα βλέπετε παντού την άνοιξη
Pixelformula

Ο λόγος που έχουμε αρχίσει να μιλάμε τόσο έντονα για την άνοιξη, είναι γιατί από ότι φαίνεαι ο καιρός δεν σκοπεύει άμεσα να γίνει χειμωνιάτικος. Μπορεί να μην έχει κάθε μέρα ήλιο αλλά η θερμοκρασία δε λέει να πέσει και μάλλον τα λεπτά παλτό, τα jeans και τα γυαλιά ηλίου, είναι πολύ πιο ελκυστικά από τα βαριά πλεκτά, τις γούνες και τα κασκόλ. Επειδή λοιπόν οι τάσεις της νέας σεζόν μας ενδιαφέρουν ήδη πολύ και φυσικά τις κοιτάμε όλο και πιο διεξοδικά, βρήκαμε ακόμα ένα στιλ παπουτσιού που κάνει έντονη την παρουσία του και από ότι φαίνεται, θα το βλέπουμε παντού σε λίγο καιρό.

zara mules
zara.com

Ο λόγος για τα mules, τα οποία αυτή τη φορά είναι ως επί το πλείστον κλειστά και έχουν και τακούνι. Μπορείτε να τα φορέσετε ακόμα και με καλτσάκια, αν πιστεύετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα mix ‘n’ match που θα έχει ενδιαφέρον ενώ φυσικά μπορείτε να τα συνδυάσετε με φούστες, φορέματα και παντελόνια, ιδιαίτερα σε cropped γραμμή.

mango mules
shop.mango.com

Φυσικά, όπως συμβαίνει και με όλες τις τάσεις, μπορείτε να προσθέσετε και αυτή στη γκαρνταρόμπα σας, είτε ξοδεύοντας ένα μεγάλο ποσό είτε ένα μικρότερο. Εμείς θα προτείναμε για αρχή να αποκτήσετε ένα ζευγάρι mules μικρό κόστος, μιας και, ειδικά αν δεν τα έχετε ξαναφορέσει, δε μπορείτε να είστε σίγουρη για το αποτέλεσμα.

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα