Τα new entries της καλοκαιρινής σας γκαρνταρόμπας πρέπει να είναι αυτά 

Το καλοκαίρι ήρθε και αυτό μαρτυρούν οι αρκετά υψηλές θερμοκρασίες. Παρόλα αυτά ας είμαστε έτοιμοι για όλα και ας κρατάμε «μικρό καλάθι» γιατί ο καιρός είναι περίεργος και πολλές φορές, εκεί που λέμε «enough με τα πανωφόρια», έρχεται ξαφνικά ένα αναπάντεχο κρύο και ψάχνουμε σε ποια ντουλάπα τα έχουμε καταχωνιάσει. Μπορεί λοιπόν ο καιρός να κάνει διάφορα περίεργα, όμως επί της ουσίας η νέα σεζόν είναι εδώ και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτήν. Αυτό φυσικά, μεταξύ άλλων, σημαίνει και μια ανανέωση στη γκαρνταρόμπα, ένα shopping, μία ανάγκη για νέα ρούχα και αξεσουάρ. Ξεχωρίσαμε λοιπόν μερικά από τα new entries των τελευταίων ημερών, για να σας τα προτείνουμε και εσείς φυσικά να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στιλ. Δείτε και αποφασίστε.

zara forema floralΡομαντικό, θηλυκό και πολύ καλοκαιρινό. Αυτό το φόρεμα είναι ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια γιατί μπορεί να συνδυαστεί με ψηλοτάκουνα, σανδάλια, sneakers και να φορεθεί ακόμα και όταν το καλοκαίρι περάσει, συνδυασμένο με ένα πουλόβερ. Βρείτε το εδώ. 

magio hm

 

Όχι δε θα τελειώσουμε με το κεφάλαιο μαγιό. Μόλις αρχίσαμε. Και αυτό το χακί με τον έναν ώμο είναι πραγματικά τέλειο. Ποια γυναίκα ΔΕ μπορεί να το φορέσει; Βρείτε το εδώ. 

BSB foremaΘα έχετε προσέξει ίσως ότι το λινό είναι έντονη τάση για φέτος. Εμείς επικροτούμε πλήρως την επιλογή του γιατί -παρόλο που τσαλακώνει πολύ εύκολα- είναι δροσερό και stylish. Έτσι ίσως ένα λινό φόρεμα να αποδειχτεί ο καλύτερος σύμμαχός σας για τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Βρείτε το εδώ. 

jacket mango

 

Το καλοκαίρι όμως, μπορεί να έχει και πιο δροσερές μέρες, όπως ήδη είπαμε. Τι πιο stylish λοιπόν από ένα oversized denim jacket, το οποίο μάλιστα έχει αυτό το ουδέτερο, υπόλευκο χρώμα. Βρείτε το εδώ. 

0014326_long-earrings-with-chains_1280

 

Όπως ήδη έχουμε πει αρκετές φορές, ένας πολύ απλός και κομψός τρόπος να αναβαθμίσετε το look σας αυτό το καλοκαίρι, είναι φορώντας statement σκουλαρίκια. Τι περιμένετε λοιπόν; Βρείτε τα εδώ. 

backpack carpisa

 

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα και θάλασσα σημαίνει εξορμήσεις. Μήπως λοιπόν η πιο σημαντική τσάντα της σεζόν είναι το backpack; Σκεφτείτε το λίγο και θα δείτε ότι έχουμε δίκιο. Βρείτε το εδώ. 

straw bag kayu

 

Μιλώντας για τσάντες δε μπορούμε να μην αναφερθούμε και στο απόλυτο trend της σεζόν. Θέλετε μια ψάθινη τσάντα φέτος. Ναι, μην το σκέφτεστε, τη θέλετε. Βρείτε την εδώ. 

rige fousta mango

 

Συνδυάστε την προηγούμενη ψάθινη τσάντα (και όχι μόνο) με αυτή τη ριγέ και πολύ καλοκαιρινή φούστα. Θα σας κάνει να φαίνεστε και πιο αδύνατη, βλέπετε αυτό είναι το καλό με τις κάθετες ρίγες. Βρείτε την εδώ. 

sandalia tsakiris mallas

 

Με αυτά τα κλασικά σανδάλια θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το τέλειο resort look, όποιος και αν είναι ο καλοκαιρινός σας προορισμός. Βρείτε τα εδώ. 

mules topshopΦυσικά αν είστε fan αυτού του τύπου mules, είμαστε μαζί σας και προτείνουμε το κίτρινο γιατί ταιριάζει απόλυτα με το μαύρισμα και είναι ένα από τα top χρώματα της σεζόν. Βρείτε τα εδώ. 

Με όλα αυτά τα κομμάτια και φυσικά με μερικά ακόμα basics που σίγουρα έχετε ήδη στη συλλογή σας, όπως ας πούμε το τζιν παντελόνι αλλά και το λευκό T-shirt, η γκαρνταρόμπα σας θα είναι πλήρως ενημερωμένη και έτσι μπορείτε να περιμένετε τις εκπτώσεις όλα τα υπόλοιπα hot κομμάτια της σεζόν.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα