Τα νέα της Ελένης Μενεγάκη: Η αλλαγή τελευταίας στιγμής στην εκπομπή και ο συνεργάτης που «πρόδωσε» τη συμμετοχή του

Τα νέα της Ελένης Μενεγάκη: Η αλλαγή τελευταίας στιγμής στην εκπομπή και ο συνεργάτης που «πρόδωσε» τη συμμετοχή του

Μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής είδαμε να γίνεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αφού δύο μόλις ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της, μάθαμε πως δεν θα βρίσκεται τελικά στο πάνελ της παρέας της η Ελένη Φωτοπούλου.

Την είδηση αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό, που επεσήμανε, μεταξύ άλλων: «Έχουμε πει ότι η Ελένη Φωτοπούλου πάει στην Ελένη. Δεν θα είναι η Ελένη στην Ελένη. Το ξέρω γιατί μου το είπε μια φίλη μου.»

Όπως και να έχει, η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως τους συνεργάτες που ξεχωρίζει και αγαπά τους κρατά για περισσότερες από μία σεζόν. Το τέλος της συνεργασίας τους έγινε προς το τέλος της περσινής σεζόν για επαγγελματικούς ξεκάθαρα λόγους. Ωστόσο η νέα τηλεοπτική σεζόν θα τους βρει μαζί. Πέρσι είχαν αφήσει σχετικό «άνοιγμα» στον αέρα της εκπομπής για συνεργασία και αυτό επιβεβαιώθηκε μέσω instagram. Ο λόγος για τον Πέτρο Συρίγο, ο οποίος θα βρίσκεται και φέτος στην κουζίνα της.

Ο ίδιος σημείωσε στο προφίλ του με μία κοινή τους φωτογραφία: «Ελένη φέτος ετοιμάσου να πάρεις κιλά, δεν γλιτώνεις… σου έρχομαι ανανεωμένος με πολλές καινούριες συνταγές! Από Δευτέρα και πάλι μαζί».

Δείτε την ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα