Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή εσωρούχων

Βασισμένη στον καινοτόμο σχεδιασμό, η νέα συλλογή εσωρούχων των Marks & Spencer για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2014, έρχεται για να εντυπωσιάσει χάρη στα υψηλής ποιότητας υφάσματα που ξεχωρίζουν για την πολυτελή και εξαιρετικά απαλή τους αίσθηση.

Η φετινή συλλογή εσωρούχων των M&S σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσφέρει στήριξη αλλά και διακριτικότητα χάρη στην εξειδικευμένη τεχνολογία memory foam καθώς και στα λεία, ελαστικά υφάσματα και στις τιράντες πολλαπλών χρήσεων σε όλα τα σχήματα σουτιέν.

Παράλληλα, η γαλλική δαντέλα και οι μεταξένιες λεπτομέρειες προσδίδουν την απαραίτητη θηλυκότητα, συνεχίζοντας την παράδοση των Marks & Spencer στα καλοσχεδιασμένα εσώρουχα, που φέτος κινούνται στις ντελικάτες αποχρώσεις του μαύρου, του σαμπανίζε και του λιλά ροζ, συμπληρώνοντας την εικόνα της διακριτικής, εκλεπτυσμένης κομψότητας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επικεφαλής του σχεδιασμού εσωρούχων, Soozie Jenkinson«Χτίζοντας πάνω στην επιτυχία των μεταξένιων, δαντελωτών εσωρούχων που οι πελάτισσές μας αγαπούν, η νέα κολεξιόν φέρνει την αίσθηση της πολυτέλειας στα καθημερινά εσώρουχα. Συνδυάζοντας τη θηλυκότητα με τη λειτουργικότητα και την ευελιξία, τα σουτιέν είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια «απαλή» σιλουέτα».

Η νέα συλλογή εσωρούχων των M&S αποτελείται από είκοσι κομμάτια και περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία σουτιέν σε σχήματα που κολακεύουν το γυναικείο στήθος, με ματ εσωτερική επένδυση για απόλυτη απαλότητα, καθώς και κορμάκια και σλιπ σε στιλ που κολακεύει το γυναικείο σωματότυπο.

H νέα συλλογή εσωρούχων Marks & Spencer είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή: Το casual-chic look της για τα γενέθλια της Γωγώς Μαστροκώστα

H Gisele σε έναν ρόλο που δεν είχαμε φανταστεί

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα