Τα loafers της Irina Shayk είναι η καλύτερη εναλλακτική επιλογή αν δε σας αρέσουν τα ψηλοτάκουνα

Οι γυναίκες λατρεύουμε τα ψώνια και τις βόλτες στα μαγαζιά. Η διαδικασία ξεκινά αρχικά με εμάς να διαβάζουμε περιοδικά και sites μόδας για να ανακαλύψουμε ποιες είναι οι πιο hot τάσεις της μόδας. Στη συνέχεια, δημιουργούμε μία λίστα με όλα τα κομμάτια που θέλουμε να αποκτήσουμε για να ανανεώσουμε το στιλ μας.

Μπορεί βέβαια η εύρεση ρούχων που να μας αρέσουν και να ταιριάζουν με το στιλ μας να είναι μία εύκολη διαδικασία, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και με τα παπούτσια.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν μία αρκετά επιβαρυμένη καθημερινότητα και έτσι αγαπούν την άνεση, τότε σίγουρα θα καταλαβαίνετε τι εννοούμε. Γιατί πολύ απλά, πλέον οι γυναίκες μπορεί να είμαστε στο γραφείο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά θέλουμε να βγούμε και με τις φίλες μας για after office ποτά, ώστε να χαλαρώσουμε και να αποφορτιστούμε. Ποια είναι λοιπόν τα κατάλληλα παπούτσια που χρειαζόμαστε για αυτές τις ημέρες;

Σίγουρα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια δεν είναι μία πολύ καλή επιλογή, ούτε όμως τα sneakers τα οποία δεν τα επιτρέπει το dress code. To top model Irina Shayk παρευρέθηκε στο fashion show του brand Tod’s στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου και εντυπωσίασε τους πάντες με το σύνολο της. Η Irina συνδύασε ένα μαύρο flared παντελόνι με ένα μαύρο πουκάμισο και ένα camel leather μπουφάν. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι μαύρα loafers.

Από το look της ξεχωρίσαμε σαφώς τα loafers της καθώς το μαύρο χρώμα τους και οι χρυσές λεπτομέρειες είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να φορέσουμε τις ημέρες που θέλουμε να δημιουργήσουμε day to night σύνολα.

Instagram @irinashaykslo
Instagram @irinashaykslo
Instagram @irinashaykslo
Instagram @irinashaykslo
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα