Τα κεντήματα στα… μαλλιά είναι το νέο trend

Είναι αρκετά δύσκολο να ενθουσιαστούμε με τα νέα trends πλέον. Πολύ σπάνια θα δούμε κάτι στις οθόνες μας ή στις πασαρέλες που θα μας κάνει να πούμε WOW! Και για αυτό το λόγο, όταν κάτι μας προκαλεί τέτοια επιφωνήματα ενθουσιασμού εννοείται πως σπεύδουμε να σας ενημερώσουμε. Αυτή τη φορά ξετρελαθήκαμε με τα κεντήματα μαλλιών…

Είναι ακριβώς αυτό που ακούτε, κεντήματα επάνω στα μαλλιά με χρωματιστές κορδέλες και κατέκλυσαν τα φετινά φεστιβάλ συνδυασμένα με boho outfits.

kentima mallion 4

Βρίσκουμε πως είναι μια πολύ πιο όμορφη εκδοχή αυτού που κάναμε στα μαλλιά μας στα νησιά όταν είμασταν μικρότερες. Θυμάστε, τα κοτσιδάκια που ήταν πλεγμένα με κλωστές και τρομάζαμε να τα βγάλουμε τον Σεπτέμβριο.

kentima mallion 5

Τα κεντήματα μαλλιών από την άλλη βγαίνουν πανεύκολα χωρίς να καταστρέφουν τα μαλλιά αλλά γίνονται δύσκολα. Δύσκολα ή μη, μας έχουν προκαλέσει ένα δημιουργικό ντελίριο και θέλουμε να δοκιμάσουμε τα skills μας αυτό το καλοκαίρι.

kentima mallion 3

Να πειραματιστούμε με πολύχρωμες κλωστές και σχέδια και να γίνουμε οι πιο πρωτότυπες boho θεές. Εννοείται πως χρειάζονται 2 για αυτό το project Και ήδη έχουμε επιστρατεύσει τις φίλες μας. Εσείς; Θα το δοκιμάσετε;

Δείτε ακόμα:

Ποιο άρωμα σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Η Amanda Seyfried ΔΕΝ περιμέναμε να το κάνει αυτό στα μαλλιά της

Αυτά τα κραγιόν είναι τα τέλεια για τις διακοπές σας

H Giuliana Rancic δεν άντεξε και δοκίμασε το πιο trendy χρώμα στα μαλλιά της

5+1 ψέματα που σας λέει ο κομμωτής σας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα