Τα H&M και η Μαίρη Συνατσάκη ετοίμασαν κάτι που θα σας αρέσει πολύ

Φέτος την άνοιξη, φορέστε το τζιν µε τον δικό σας τρόπο στην H&M, µε νέα διάθεση για το αγαπηµένο ύφασµα όλων. Το µήνυµα είναι «Denim για όλους» µε φρέσκιες σιλουέτες, χρωµατιστά τζιν και νέο πάθος για τα double denim looks. Η διάθεση αυτή απαθανατίζεται στην ολοκαίνουργια παγκόσµια καµπάνια #DenimIsMyCanvas που προβάλλει την ποικιλοµορφία των τζιν στην H&M αυτήν τη σαιζόν. Στην καµπάνια πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και µοντέλο Suki Waterhouse µαζί µε την Anaïs Gallagher και τον Adonis Bosso, ενώ η Suki τραγουδά και το τραγούδι της καµπάνιας.

Στην Ελλάδα η συλλογή λανσάρεται στις 8 Φεβρουαρίου µε κεντρικό πρόσωπο της καµπάνιας τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία στέλνει το δικό της µήνυµα µέσα από το customized Η&Μ denim jacket της «Boo is a state of mind», και δοκιµάζει πολλούς διασκεδαστικούς συνδυασµούς double denim στα χρώµατα της Άνοιξης!

Το ίδιο κάνουν ακόµη οι Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (@shopranoblog), Ναταλία Γεωργαλά (@natgeorgala), Ισµήνη Νταφοπούλου (@is mini) και Steve Milatos (@steve.milatos.official), επιλέγοντας να διακοσµήσουν τα H&M denim jacket τους µε το προσωπικό τους στυλ!

«Το τζιν είναι σαν ένας λευκός καµβάς, πάνω στον οποίο µπορούµε να εκφραζόµαστε καθηµερινά. Είναι σαν την γκαρνταρόµπα της ζωής µου, και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να φοράς τζιν. Σου δίνει φρέσκες ιδέες, για να εκφράζεις το προσωπικό σου στυλ», λέει η Suki Waterhouse.

image003
Μερικά από τα σχέδια της συλλογής

Στις 8 Φεβρουαρίου ξεκινά και ο πιο δηµιουργικός H&M διαγωνισµός σε συνεργασία µε τη Lifo, που προσκαλεί όλους τους φίλους του denim να µπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα Η&Μ denim jacket διακοσµηµένο µε τη λέξη που θα επιλέξουν! Περισσότερες πληροφορίες σύντοµα στο Lifo.gr και στη σελίδα της Η&Μ στο Facebook!

Τη φετινή άνοιξη, υπάρχουν πολλές νέες προτάσεις τζιν για τις γυναίκες. Για κάτι διαφορετικό, επιλέξτε χρώµα. Το ροζ και το κίτρινο τζιν µπουφάν και το boyfriend τζιν δηµιουργούν έναν αναπάντεχο συνδυασµό, ενώ η µακριά φούστα από ανακυκλωµένο τζιν αποπνέει την αίσθηση ενός αγαπηµένου ρούχου και έχει λεπτοµέρειες στις ραφές για ακόµα πιο µοντέρνο ύφος. Το φαρδύ τζιν παντελόνι συγκρατείται µε µια δετή τζιν ζώνη, ενώ το γαλάζιο τζιν έχει το τέλειο ξέβαµµα και τα τέλεια σκισίµατα. Το µπλε τζιν µπουφάν έχει διακοσµηθεί µε patch και κεντήµατα, ενώ το λευκό τζιν µπουφάν έχει διακοσµηθεί µε πέρλες.

Για τους άνδρες, ο στόχος µας είναι να βρουν το τέλειο τζιν µπουφάν και παντελόνι, είτε επιλέξουν σκισµένο είτε κλασικό στυλ. Το τζιν για τα έφηβα κορίτσια γίνεται παιχνιδιάρικο, µε τζιν µπουφάν διακοσµηµένα µε patchwork σχέδια, τζιν φορέµατα τύπου κοµπινεζόν φτιαγµένα από δύο υφάσµατα που κάνουν αντίθεση και ένα ψηλόµεσο τζιν παντελόνι. Για τα παιδιά, επιλέξτε ανάµεσα σε όλα τα ξεβαµµένα στυλ, για να δοκιµάσετε το ολόσωµο τζιν look.

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα