Τα έντονα κραγιόν κάνουν τα δόντια σας να δείχνουν κίτρινα; Έχουμε τη λύση!
Getty Images

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως στο beauty department του InStyle έχουμε εμμονή με τα κραγιόν. Αν ψάξετε τα συρτάρια μας στο γραφείο, μάλλον θα τρομάξετε από το πόσα πολλά θα βρείτε. Είναι το (not so) guilty pleasure μας, οπότε αντιλαμβανόμαστε πλήρως τον προβληματισμό σας, όταν αγαπάτε μία απόχρωση κραγιόν, αλλά αυτή τα δόντια σας να δείχνουν κίτρινα. Και φυσικά όχι, το να μην φοράτε έντονα κραγιόν δεν είναι λύση!

Τι μπορείτε να κάνετε; Αρχικά επιβεβαιώστε ότι χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα στοματικής υγιεινής που θα εξασφαλίσουν το πιο λευκό σας χαμόγελο. H οδοντόπαστα Instant Whitening Blue Toothpaste της Frezyderm (€6,97) είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με συνδυασμό κόκκων πυριτίου και ειδική μπλε χρωστική, χαρίζει άμεσα λευκότερα δόντια στο λεπτό, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών. Θα τη βρείτε στα φαρμακεία.

frezyderm_instant_whitening_blue_75ml, Τα έντονα κραγιόν κάνουν τα δόντια σας να δείχνουν κίτρινα; Υπάρχουν λύσεις!Διαβάστε εδώ πώς θα κάνετε λεύκανση δοντιών μόνες σας στο σπίτι.

Όσον αφορά στην επιλογή των κραγιόν σας, προτιμήστε εκείνα που έχουν μπλε χρώμα στη σύνθεση τους (όπως το Ruby Woo της MAC, 19,50) και όχι πορτοκαλί, καθώς θα δώσουν έναν πιο ψυχρό τόνο στο χαμόγελο σας, κάνοντας τα δόντια σας να δείχνουν πιο λευκά.mac ruby woo

Φροντίστε ακόμα να χρησιμοποιήστε ένα highlighter ψυχρής απόχρωσης για να φωτίσετε την περιοχή των χειλιών, τονίζοντας το κέντρο του άνω χείλους και τις γωνίες, ενώ μην παραλείψετε να διορθώσετε με αυτό τυχόν ατέλειες στο περίγραμμα.prismatic-amethyst-7-g

Shimmering Skin Perfector Pressed Powder της Becca στην απόχρωση Prismatic Amethyst (€38,95)

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα