Τα beauty trends που θα βλέπετε παντού φέτος το καλοκαίρι

Κάνετε καθημερινά το ίδιο μακιγιάζ εδώ και χρόνια; Πιάνετε με τον ίδιο τρόπο τα μαλλιά σας; Χρησιμοποιείτε τα ίδια ακριβώς προϊόντα; Αυτό που συμβαίνει είναι πως έχετε ρουτινιάσει, αλλά μην αγχώνεστε γιατί θα σας βοηθήσουμε να το ξεπεράσετε. Στο beauty department είναι μέρος της δουλειάς μας να τεστάρουμε τάσεις και προϊόντα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα υιοθετούμε όλα. Αυτά που μένουν και κατακτούν μία θέση στην κορυφή είναι λίγα και συνήθως είναι εύκολα, βολικά και αποτελεσματικά και οι τρεις τάσεις που θα δείτε παρακάτω είναι όλα αυτά.

Είστε έτοιμες τα δοκιμάσετε τα beauty trends που θα βλέπετε παντού φέτος το καλοκαίρι;

Trend #1: Ροζ σκιά

Splash News / Image Ideal, Τα beauty trends που θα βλέπετε παντού φέτος το καλοκαίρι
Splash News / Image Ideal

On Tuesdays we wear pink! Και κάθε μέρα του καλοκαιριού, για να είμαστε ειλικρινείς. Η ροζ σκιά είναι huge τάση αυτή τη σεζόν, με κάθε απόχρωσή της –σκούρα, ανοιχτόχρωμη, απαλή, έντονη- να είναι in.

How to: Με την παλέτα σκιών The City Kits All-in-One Palette της Maybelline New York στην απόχρωση Pink Edge, €17

THE CITY KITS ALL-IN-ONE PALETTE MAYBELLINE, Τα beauty trends που θα βλέπετε παντού φέτος το καλοκαίρι

Trend #2: Blurred Lipsblurred lips, Τα beauty trends που θα βλέπετε παντού φέτος το καλοκαίρι

Πέρσι  μεσουρανούσαν τα σταθερά, υγρά κραγιόν, φέτος είναι η χρονιά των powder lipsticks, που χαρίζουν το ταμποναριστό,  blurred look που μέχρι τώρα οι επαγγελματίες makeup artists πετύχαιναν με τη βοήθεια ρουζ πάνω από τα προϊόντα για τα χείλη. Εκτός του ότι το αποτέλεσμα είναι τέλειο και ιδανικό για το καλοκαίρι, αυτά τα κραγιόν αφυδατώνουν πολύ λιγότερο τα χείλη.

How to: Με τα Powder Puff Lippie Powder Lip Cream κραγιόν της NYX, €9powderpufflippie_main, Τα beauty trends που θα βλέπετε παντού φέτος το καλοκαίρι

Trend #3: Τσιμπιδάκια

bella-hadid, hair clips, Τα beauty trends που θα βλέπετε παντού φέτος το καλοκαίριΤο απόλυτο trend των παιδικών μας χρόνων έχει επιστρέψει δυναμικά και ήδη το έχουν τολμήσει πολλές celebrities. Αν σας φαίνεται too much ο τρόπος που φοράει τα τσιμπιδάκια η Bella Hadid, μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας πιο σκουρόχρωμα/διακριτικά. Πιστέψτε μας, ειδικά αν έχετε αφέλειες, θα σας βολέψει απίστευτα το καλοκαίρι.

How to: Με τα τσιμπιδάκια από τα Sephora, 4,50 Τα beauty trends που θα βλέπετε παντού φέτος το καλοκαίριΑκολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα