Το project αγάπης της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η τραγουδίστρια αποδεικνύει με κάθε κίνησή της πως δεν ξεχνάει ποτέ -ειδικότερα τις γιορτινές ημέρες- να βοηθάει όσο μπορεί τους ανθρώπους που δεν είναι τυχεροί και αντιμετωπίζουν μια σειρά από προβλήματα.

Αυτό έκανε και αυτή τη φορά. Το project της ήταν εβδομαδιαίο. Αποστολή της ήταν η συγκομιδή τροφίμων για το Γηροκομείο Αθηνών.

Πώς το έκανε αυτό; Πολύ απλά ζήτησε από όσους θα πήγαιναν να διασκεδάσουν με τα τραγούδια της, στο νυχτερινό μαγαζί που εκείνη εμφανίζεται, να άφηναν στην είσοδο μια σακούλα με τρόφιμα.

Η ίδια στο τέλος της βραδιάς, τους ευχαριστούσε θερμά και τους χάριζε μια σειρά από μικρά δωράκια, όπως στυλό και σημειωματάρια.

Όταν οι μέρες πέρασαν και το project της ολοκληρώθηκε, έγινε και η παράδοση στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών.

Η ίδια έγραψε το εξής μήνυμα στο προφίλ της στο facebook: «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που με βοηθήσατε με τόση αγάπη και προθυμία να μαζέψουμε πολλά τρόφιμα για τους γέροντες του Γηροκομείου Αθηνών… Σήμερα τα πήγαμε και η χαρά όλων ήταν έκδηλη στα πρόσωπα τους…. Πρόσωπα αγνά τρυφερά γεμάτα λαχτάρα και αγάπη…. Γιώργο, Γιάννη, Θεοδώρα, Σοφιάνα, Παναγιώτη, Δημήτρη, Θοδωρή το να σας ευχαριστήσω είναι λίγο για όσα προσφέρατε…. Είμαι βαθύτατα συγκινημένη γιατί η σημερινή μέρα ήταν εμπειρία ζωής….. Σσας ευχαριστώ όλους».

Διαβάστε εδώ: Η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλει να ερωτευτεί

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα