Swarovski Summer Sales 2018: Η τεράστια ευκαρία να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια

Η Swarovski, είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις φετινές θερινές εκπτώσεις με ιδιαίτερα σχέδια που εντυπωσιάζουν, χαρίζοντας μοναδική λάμψη και κομψότητα σε κάθε εμφάνιση, κάνοντας την να ξεχωρίζει. Οι εκπτώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 31 Αυγούστου, με ποσοστό 30% σε επιλεγμένα προϊόντα.
Το καλοκαίρι έφτασε και η διάθεση όλων ανεβαίνει! Ανανεώστε το στυλ σας και νιώστε λαμπερή κάθε στιγμή της μέρας. Τα ξεχωριστά κοσμήματα της Swarovski θα αναδείξουν την προσωπικότητα σας και θα τονίσουν τη θηλυκή σας πλευρά. Οι επιλογές και φέτος το καλοκαίρι πολλές σε σχέδια και χρώματα. Η Swarovski σας καλεί να αναζητήσετε τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε εσάς και τους αγαπημένους σας, προτρέποντάς σας να κάνετε ξεχωριστή κάθε στιγμή της μέρας.

BF3AE3BD-1D35-40B8-A2E2-FE34542A71EB

Swarovski
Η Swarovski προσφέρει μια ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας.
Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. Η επιχείρηση Swarovski Crystal Business διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 27.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2017.
Η Swarovski Crystal Business μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά) συνθέτουν τον Όμιλο Swarovski. Το 2017, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 32.000 εργαζομένους.
Αναπόσπαστο μέρος της κληρονομιάς της Swarovski αποτελούσε ανέκαθεν η υπευθυνότητα που διέπει τις σχέσεις της με τους ανθρώπους και τον πλανήτη, η οποία έχει πλέον ενσωματωθεί στην ισχυρή παγκόσμια φιλοσοφία βιωσιμότητας της εταιρείας. Επιπρόσθετα, το παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σχολείο του Νερού της Swarovski το έχουν παρακολουθήσει 500.000 παιδιά στους μεγαλύτερους ποταμούς του κόσμου, και το Ίδρυμα Swarovski, το οποίο συστάθηκε το 2013, με το έργο του υποστηρίζει τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα, προάγει τα δικαιώματα και την ευημερία των γυναικών και των παιδιών και διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους, επιτυγχάνοντας θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

www.swarovskigroup.com

9001F498-B595-4BA3-A119-B7FAA76AB912

Δείτε περισσότερα στο The Mall Athens.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα