Surprise! Η Emily Ratajkowksi παντρεύτηκε και μάλιστα φόρεσε Zara στον γάμο της

Να και κάτι που δεν περιμέναμε, από πολλές απόψεις. Η Emily Ratajkowski είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου και στα 26 της χρόνια, θα λέγαμε ότι θέλει να χαρεί την ελευθερία της, μιας και μόλις πριν από λίγο καιρό χώρισε από τον Jeff, τον σύντροφο που είχε για περίπου 4 χρόνια. Εδώ και κάποιες εβδομάδες είχε γίνει γνωστό ότι βγαίνει με τον παραγωγό Sebastian Bear-McClard και ενώ ο περισσότερος κόσμος δεν το ήξερε καν ακόμα, μαθεύτηκε και ο γάμος τους.


Όχι, η Emily δεν το έκανε καθόλου κρυφά, πήγε στο New York City Hall και μάλιστα ανακοίνωσε η ίδια, αρχικά μέσα από το Instagram stories της και στη συνέχεια με ένα post στο δημοφιλές μέσο, ότι μόλις επισημοποίησε τη σχέση της με το νέο της σύντροφο. Μάλιστα, αν νομίζετε πως φόρεσε για την περίσταση κάποια couture δημιουργία, κάνετε λάθος. Η επιλογή της ήταν κάτι, καθόλου bridal και που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας, καθώς όπως θα δείτε, φόρεσε ένα κοστούμι Zara, (βρείτε το σακάκι εδώ και το παντελόνι εδώ). Το συνδύασε με ένα καπέλο με μαύρο βέλο (καθόλου bridal όπως είπαμε) και πολύ διακριτικά κοσμήματα.

emirate gamos

emirate gamos

Η εμφάνισή της μας άρεσε πολύ, όπως μας άρεσε και το γεγονός ότι παντρεύτηκε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς καλά καλά να έχει γνωρίσει το νέο της αγόρι. Ελπίζουμε να μην κρύβει εκπλήξεις αυτή η σχέση και να είναι για πάντα ευτυχισμένοι.

Congratulations Emily!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα