Supermodels στο Met Gala: Αυτές είναι οι πιο λαμπερές εμφανίσεις τους που θα θυμόμαστε
Instagram@_greta.giordano_

Το φετινό Met Gala πραγματοποιείται την πρώτη Δευτέρα του Μαίου με θέμα το “Camp:Notes on Fashion” κι όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τις εμφανίσεις των διασήμων. Κάθε χρόνο τα supermodels κλέβουν τις εντυπώσεις με τις λαμπερές και ξεχωριστές εμφανίσεις τους στο φιλανθρωπικό gala. Ας θυμηθούμε κάποιες από αυτές:

Kendall Jenner

Tο 2017 η Kendall Jenner κέρδισε τις εντυπώσεις με την αποκαλυπτική εμφάνιση της. To supermodel εμφανίστηκε με μαύρη διαφανή εξώπλατη La Perla τουαλέτα που αναδείνκνυε την υπέροχη σιλουέτα της.

 

View this post on Instagram

 

La Perla at the Met

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Gigi Hadid

Η Gigi Ηadid επέλεξε να εμφανιστεί στο Met Gala του 2017 με μια ιδιαίτερη και εκκεντρική μπεζ τουαλέτα του Tommy Hilfiger που ξεχώρισε για τις τούλινες και δερμάτινες λεπτομέρειες.

Hailey Baldwin

Η Hailey Baldwin στο κόκκινο χαλί του Met Gala του 2018 επέλεξε να φορέσει ένα γκρι στράπλες Tommy Hilfiger φόρεμα με πλαϊνό σκίσιμο.

 

View this post on Instagram

 

last night was dreamy ?

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Bella Hadid

Το μοντέλο Bella Hadid εντυπωσίασε τους πάντες με το Alexander Wang μαύρο bodysuit στο Met Gala του 2017. Το μαύρο bodysuit αγκάλιαζε το σώμα της καλλονής και η Bella ολοκλήρωσε το look της με κόκκινα νύχια.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα