Super Ingredients: Ήρθε η ώρα να αποτοξινώσετε το δέρμα σας πριν το καλοκαίρι

Μάιος: ο μήνας που όλοι θυμόμαστε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε στον οργανισμό μας φρέσκα φρούτα και λαχανικά και να τον φροντίζουμε λίγο παραπάνω. Ναι, φυσικά και είναι σημαντικό να το κάνουμε all year long, αλλά όλοι είμαστε ένοχοι για το αντίθετο – ειδικά όταν κάνει κρύο και μέσα στο σπίτι καραδοκούν το Netflix και οι πίτσες.

Δεν έχω πολλά να σας πω όσον αφορά στη διατροφή σας – ξέρετε από μόνοι σας ότι πρέπει να τρώτε φρούτα και λαχανικά καθημερινά, αλλά έχω να σας πω για το πώς θα δώσετε όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά κατευθείαν στην επιδερμίδα σας, χωρίς να χρειαστεί να καταναλώσετε αμέτρητα ζαρζαβατικά.

Πώς θα γίνει αυτό; Μόλις γνωρίσετε τα παρακάτω brands, που θα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora, θα καταλάβετε. Βλέπετε, οι συγκεκριμένες εταιρίες δουλεύουν με super θρεπτικά συστατικά, τα οποία θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας εκ των έσω.

Τα ονόματα που πρέπει να σημειώσετε: Origins, Erborian, Pai και Youth to the People. Όλα παίρνουν «δύναμη» από τη φύση και την κλείνουν στα μπουκαλάκια τους, για να απορροφηθεί μετά από το δέρμα σας.  Ναι, είναι τόσο απλό. Όπως με την διατροφή, έτσι και με το skincare, η επιδερμίδα σας θα δείχνει λαμπερή και υγιής, εφόσον χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα, που της χαρίζει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

Τα αγαπημένα μας προϊόντα που σας προτείνουμε να προσθέσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης

Copaiba & Zinc Perfect Balance Blemish Serum 

Ο ορός Copaiba και Zinc Perfect Balance Blemish Serum καθαρίζει απαλά το δέρμα, ενώ μειώνει τις ατέλειες. Χαρίζει δέρμα ενυδατωμένο και μεταξένιο.

Dr Weil Mega Mushroom™ – Micellar Cleanser

Καθαριστικό, μικυλλιακό νερό που δεν ξεβγάζεται για τον καθαρισμό προσώπου και τα μάτια για την αφαίρεση του μακιγιάζ και των ρύπων. Καταπραΰνει άμεσα το δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα και την ευαισθησία

Ashwagandha + reishi pentapeptide moisture cream

Αυτή η καταπραϋντική μάσκα προσώπου με τις ενυδατικές ιδιότητες, συνδυάζει τη θρεπτική δύναμη των σπάνιων φυτών και των προσαρμογόνων μανιταριών. Συνδυασμένα με ένα καταπραϋντικό σύμπλεγμα πεπτιδίων, βελτιωμένο για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και τη μείωση των σημαδιών κόπωσης, χαρίζει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα.

Copaiba Deep Cleanse AHA Mask

Φωτίζει το δέρμα που έχει τάση για ατέλειες σε μόνο 10 λεπτά. Τα οξέα φρούτων παρέχουν λάμψη και εξισορροπούν την επιδερμίδα, εξαλείφουν τα νεκρά κύτταρα, ενώ η κοπαϊφόρος ανακουφίζει το δέρμα. Αναζωογονητικός και κρεμώδης, η λευκή άργιλος kaolin απομακρύνει τους ρύπους χωρίς να προκαλεί ξηρότητα ή ένταση.

Yuza Sorbet Eye Ορός που τονώνει τη λάμψη για τη μείωση της κουρασμένης εμφάνισης

Σαν έκρηξη ενέργειας, η Yuza Sorbet Eye βοηθά τα μάτια σας να ξυπνήσουν, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Αυτός ο ορός σε μορφή τζελ περιέχει μικρο-σωματίδια βιταμίνης Ε, γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Απορροφάται άμεσα για να προστατέψει το δέρμα από την περιβαλλοντική ρύπανση και καταπολεμά την ξηρότητα γύρω από τα μάτια. Το δέρμα παραμένει απαλό και λείο, ενώ τα μάτια μοιάζουν ξεκούραστα.

Superberry Hydrate + Glow Dream Mask

Εμπλουτισμένη με 4 υπερ-ενυδατικά συστατικά, όπως το Σκουαλένιο, το Υαλουρονικό Οξύ, η Γλυκερίνη και η Αλόη, η Dream Mask τονώνει το δέρμα, ενώ του χαρίζει ενυδάτωση καθόλη τη διάρκεια της νύχτας. Παράλληλα, τα «σούπερ-φρούτα», Maqui, Γκότζι, Ακάι και Φραγκόσυκο, ισχυρά αντιοξειδωτικά, πλούσια σε βιταμίνες, περιλαμβανομένης και της βιταμίνης C (ασκορβικός τετραεξυλοδεκυλεστέρας, η πιο πρόσφατα κλινικά αποδεδειγμένη μορφή σταθερής Βιταμίνης C) εγγυώνται νεανική και φωτεινή επιδερμίδα, μόλις ξυπνήσετε.

Yuza Double Lotion Λοσιόν διπλής φάσης για πιο δυνατό, ανανεωμένο δέρμα

Λοσιόν δύο φάσεων για διπλή απόδοση. Εμπλουτισμένη με Yuzu που είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, η Yuza Double Lotion συνδυάζει τα οφέλη της υδάτινης φάσης, βάσει ενός ενεργού, τονωτικού συστατικού με τη φάση του θρεπτικού ελαίου. Η σύνθεση δύο φάσεων καταπραΰνει την επιδερμίδα και τονώνει ακόμα και το θαμπό, κουρασμένο δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λαμπερό.

Yuza Sorbet Ελαφρύ γαλάκτωμα βιταμινών για ανανεωμένο, λαμπερό δέρμα

Χάρη στα κορεατικά βότανα, γνωστά για τα οφέλη τους για το δέρμα, το Yuza Sorbet ενεργεί ως “δεύτερο δέρμα”: το δέρμα μοιάζει καλυμμένο και προστατευμένο από τους εξωτερικούς βλαβερούς παράγοντες. Η απολαυστικά ελαφριά σύνθεσή του περιέχει μικρο-κάψουλες βιταμίνης Ε με αντιοξειδωτικές ιδιότητες για την καταπολέμηση των πρώτων ενδείξεων της γήρανσης που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες. Το δέρμα φαίνεται πιο φωτεινό, πιο δυνατό και πιο λαμπερό.

Dr Weil Mega Mushroom™ – Advanced Face Serum

Ένας καταπραϋντικός ορός που ενδυναμώνει την αντίσταση του δέρματος για προστασία έναντι των περιβαλλοντικών παραγόντων, ενώ ηρεμεί κι απαλύνει το δέρμα.

Όλα τη συλλογή των super ingredients προϊόντων θα τη βρεις αποκλειστικά στα Sephora, στο Sephora.gr και στο Sephora Greece mob app!

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα