Super Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα κούρεμα από τον hair expert Γιώργο Δουδέση

Το «InStyle Trends We Love @ Golden Hall» επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προκειμένου να παρουσιάσει τις τάσεις της σεζόν στους επισκέπτες του Golden Hall, από τις 16/03 ως τις 30/03. Όλα τα trends της σεζόν σε μόδα (ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα), ομορφιά (μακιγιάζ, μαλλιά, νύχια), διακόσμηση & deco/home essentials, food & cocktails, τεχνολογία και παιδί θα παρουσιαστούν μέσα από διαδραστικές ενέργειες του InStyle στο αγαπημένο σας shopping mall που δεν πρέπει χάσετε.

Η expert team του Georgios Doudessis µεταµορφώνει τα µαλλιά σας σύµφωνα µε τα hair trends των διασηµότερων fashion catwalks την Τρίτη 20/03 και την Τετάρτη 21/03. Δοκιμάστε τις πιο hot τάσεις στα χτενίσματα και αφεθείτε στα χέρια της πιο έμπειρης ομάδας που υπόσχεται να αναβαθμίσει το hair look σας.

Φυσικά, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα κούρεμα από τον ίδιο τον hair expert Γιώργο Δουδέση!

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 19/03 ως 31/03. Η κλήρωση  θα πραγματοποιηθεί την 01/04 και θα αναδειχθεί μία (1) τυχερή η οποία θα κερδίσει ένα κούρεμα (με λούσιμο και χτένισμα) από τον γνωστό κομμωτή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής παρακάτω. Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν στο «Trends We Love» μέσα από τα hashtags #instyleTWLmygoldenhall #mygoldenhall #trendswelove.

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα