Νέα

Super Διαγωνισμός από το InStyle.gr & την Caudalie: Κερδίστε πέντε σετ «Resveratrol Lift»

H αντιγήρανση από την ιατρική σχολή του Harvard University.

InStyle.gr

InStyle_600x600sample

Η έρευνα που έγινε με τον Δρ David Sinclair και την ομάδα του στην Ιατρική Σχολή του Harvard απέδειξε ότι ο συνδυασμός της προερχόμενης από σταφύλια ρεσβερατρόλης και ενός σύμπλοκου υαλουρονικού οξέος μικρού μοριακού βάρους επιδρά θετικά στην ενέργεια των κυττάρων και στη δομή των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης και αυξάνει τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος στα κύτταρα του δέρματος. Στα αντιγηραντικά αποτελέσματα έρχεται να προστεθεί η απόλαυση που προσφέρει η αισθησιακή υφή των προϊόντων και ένα μοναδικό φυτο-αρωματικό σύμπλοκο με γλυκό άρωμα αφεψήματος από βότανα: άνθη χαμομηλιού, νερό λεβάντας, αιθέριο έλαιο petitgrain, θυμάρι, φασκόμηλο και φρέσκια μέντα.
image002

Resveratrol Face Lifting Soft Cream : Ελαφριά, αλλά πολύ θρεπτική γίνεται «ένα» με το δέρμα μετατρέποντάς το σε απαλό, χωρίς γυαλάδα και χωρίς καμία ενόχληση

image003

Resveratrol Firming Serum : Το πιο συμπυκνωμένο και πρωταγωνιστικό προϊόν της σειράς που αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου.

image004

Resveratrol Night Infusion Cream : Κρέμα νυκτός για λείανση και ανάπλαση

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 6/10/2017 έως τις 12/10/2017 και πέντε (5) τυχερές θα κερδίσουν το σετ των τριών προϊόντων της Caudalie. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 13/10/2017 στο InStyle.gr

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media και Caudalie καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.
2. Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 13/10/2017 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo instyle.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.
3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.
4. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
5. Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο instyle.gr
6. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).
7. Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσετε με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το instyle.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Fill out my online form.

InStyle.gr