Summer Must-Haves: Τρία σούπερ οικονομικά φορέματα για όλες τις ώρες

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλο ρούχο για το καλοκαίρι από τα αγαπημένα μας φόρεματα. Συνδυάζουν άνεση και στιλ, μπορείς να τα βρεις σε πολλά σχέδια, χρώματα και prints και να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ “προσθέτοντας” τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Eμείς διαλέξαμε 3 φορέματα για να ανανεώσεις με τον πιο έξυπνο τρόπο την γκαρνταρόμπα σου και φυσικά τη διάθεσή σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία!

Summer Girl

Σε μαύρο και σκούρο μπλε, ένα κρουαζέ φόρεμα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, ειδικά αν η καθημερινότητά σου απαιτεί να είσαι όλη τη μέρα έξω. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι και για ένα χαλαρό ποτό θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα σε κάνει να νιώθεις η πριγκίπισσα του παραμυθιού. Μπορείς να το συνδυάσεις με πέδιλα ή με sneakers ανάλογα τη διάθεση σου! Αυτά τα φορέματα είναι απολύτως θηλυκά χωρίς καμία επιτήδευση!

Cream Fashion 1

Βρες ΕΔΩ το μάξι κρουαζέ φόρεμα

Sport & Chic

Μετά το Little mini black dress είναι για εμάς το επόμενο φόρεμα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου για τις χαλαρές, καλοκαιρινές σου βόλτες! Είναι μία safe επιλογή που ακόμη και τις μέρες που δε νιώθεις ότι είσαι σε φόρμα θα κρύψει τις ατέλειες και θα σου προσθέσει style. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι celebrities κάνουν εμφανίσεις με αθλητικά φορέματα και τα αγαπημένα τους sneakers ή πέδιλα!

Cream Fashion 2

Βρες ΕΔΩ το sport & chic dress

Classy

Αυτό το maxi φόρεμα  θα γίνει το αγαπημένο σου! Μπορείς να το φορέσεις από το γραφείο, την έξοδο με τις φίλες σου και γιατί όχι και για μια πιο επίσημη εμφάνιση. Όλα θα κριθούν στα αξεσουάρ που θα επιλέξεις και στα παπούτσια.

Cream Fashion 3

Βρες ΕΔΩ το μάξι φόρεμα

Δες όλη τη νέα συλλογή Cream.Fashion ΕΔΩ

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα