Success Story: Κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια κάνει δική της εταιρία ρούχων

Η Γιούλη Λαρά είναι μία από τις μεγαλύτερες αθλήτριες στην πρόσφατη Ιστορία του ελληνικού πόλο. Οι διακρίσεις της και οι απίστευτοι τίτλοι της, μιλούν από μόνη της για μια από τις “σημαίες” της υδατοσφαίρισης, που με μια μεγάλη παρέα κοριτσιών, ανέβασαν το ελληνικό πόλο στην κορυφή του κόσμου και έκανε γνωστό το…πριγκιπάτο της Βουλιαγμένης σε όλη την Ευρώπη.

18 χρόνια με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης, κατέκτησε 2 Champions Cup, 2 Super Cup Ευρώπης και 7 Πρωταθλήματα Ελλάδος. Με την Εθνική Ομάδα αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στη Σανγκάη το 2011 και ασημένια Ολυμπιονίκης το 2004. H Γιούλη τα σάρωσε όλα και όταν ήρθε να κρεμάσει το σκουφάκι, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Δημιούργησε μια πρωτότυπη εταιρία ρούχων, ένα αποκλειστικό ελληνικό προϊόν που φέρει την υπογραφή της και έχει ήδη αρχίσει να γίνεται μόδα!

alexandrou, athlitria, rouxa, peoplegreece

Η One Zipper καταφέρνει και γίνεται αυτό που λέει , bigger , κάθε μέρα που περνάει. Μια ολόσωμη φόρμα που έχει σαν βασικό προσόν, την άνεση και την ευκολία στο καθημερινό ντύσιμο. Με ένα φερμουάρ που ξεκινάει από τον καβάλο και καταλήγει στο λαιμό, σε διάφορα σχέδια και χρώματα για άντρες, γυναίκες και παιδιά !

Είδαμε τη Βασιλική Σταματοπούλου ως βασικό πρόσωπο της γυναικείας σειράς να κατακτά αμέσως το γυναικείο κοινό και μάλιστα αθλήτριες παγκόσμιου επιπέδου : Η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης, οι Ολυμπιονίκες και μητέρες Εύη Μωραϊτίδου , Μαρία Τσουρή, η Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Windsurf,Αγγελική Σκαρλάτου όπως επίσης και η πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη. Επίσης δυο καταξιωμένοι άντρες της μόδας , ο Νίκος Αναδιώτης και ο Δημήτρης Αλέξανδρου εμπιστεύτηκαν την One Zipper για την καθημερινή τους εμφάνιση.

alexandrou, athlitria, rouxa, peoplegreece

Mια καινούργια ιδέα με ελληνικά προϊόντα και ελληνικό χαρακτήρα είναι εδώ και από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει !

Το site της εταιρείας : www.onezipper.gr

Διαβάστε περισσότερα στο Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Δεν είχα δώσει κακή λαβή για σχόλια, απλώς λαβή»

Ο Νίκος Αναδιώτης «καρφώνει» τον Άκη Πετρετζίκη για την συζήτηση που είχαν οι δυο τους για τον Ant1

Νίκος Αναδιώτης: Δέχτηκε πρόταση για αισθησιακή ταινία

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα