Stop the press: Τα H&M σχεδίασαν νυφικά

Ποιος είπε ότι οι νύφες πρέπει να ξοδέψουν μία τεράστια περιουσία για να βρουν το ιδανικό φόρεμα; Πολλές είναι αυτές που έχουν επιλέξει οικονομικά νυφικά ή ακόμα και φορέματα που δεν προορίζονται γι’ αυτόν τον σκοπό και είναι απλώς λευκά ή έχουν μια ρομαντική διάθεση που ταιριάζει με το κλίμα του γάμου. Η καλύτερη είδηση της ημέρας λοιπόν, αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θεωρούν ότι δε χρειάζεται να ξοδευτούν ιδιαίτερα προκειμένου να γίνουν η ωραιότερη νύφη του κόσμου, θα ενθουσιαστείτε με αυτά τα νέα. Τα H&M σχεδίασαν νυφικά και είναι πάρα πολύ ωραία. Δεν είναι άλλωστε το πρώτο brand που αποφασίζει να δώσει στις fans του την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ρούχο που υπό άλλες συνθήκες είναι πιθανό να κόστιζε πολλές εκατοντάδες ευρώ.

Το The Wedding Shop της H&M λοιπόν περιλαμβάνει νυφικά αλλά και όλα όσα μπορεί να ενδιαφέρουν μία μέλλουσα νύφη και τις φίλες της. Εκτός λοιπόν από τα λευκά, ρομαντικά φορέματα, θα βρείτε και άλλα φορέματα και looks ιδανικά για τον γάμο, παπούτσια, στεφάνια με λουλούδια, καλλυντικά ακόμα και ρούχα για τα παρανυφάκια. Το πιο ακριβό κοστίζει 199 ευρώ και δεν είναι άλλο από ένα μακρύ νυφικό με δαντέλα στο μπούστο και στα μανίκια, ενώ όλα τα υπόλοιπα έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές.

Να θυμίσουμε ότι εδώ και μερικά χρόνια και τα Asos έχουν αντίστοιχα οικονομικά νυφικά και άλλα κομμάτια, όπως παπούτσια, που απευθύνονται στις μέλλουσες νύφες, ενώ παράλληλα μια αρκετά προσιτή bridal συλλογή έχει λανσάρει και ένα από τα αγαπημένα μας (όχι και τόσο οικονομικά) brands, που δεν είναι άλλο από το Self Portrait.

Δείτε τις αγαπημένες μας προσιτές, bridal επιλογές:

hm nifiko

Μάξι νυφικό από δαντέλα Η&Μ, €179.00, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

self portrait

Μάξι φόρεμα με σκίσιμο Self Portrait, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Screenshot 2018-03-29 16.46.46 (1)

Ζιβάγκο φόρεμα Asos €128.37, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

topshop nifiko

Νυφικό με κέντημα Topshop, €68.00, μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα