Stop the press! Αυτές οι συνήθειες σας ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσουν μέχρι να γίνετε 30

Κάποιες συνήθειες είναι καταστροφικές ή έστω απλά κακές για εμάς – για παράδειγμα σκεφτείτε το κάπνισμα, το να στέλνετε μεθυσμένα μηνύματα στους πρώην σας, να μην πλένετε 2-3 φορές τη μέρα τα δόντια σας, να περνάτε περισσότερο χρόνο στον καναπέ από ότι στο γυμναστήριο κοκ. Αυτή η λίστα μπορεί να είναι ατελείωτη, αλλά κάποιες από αυτές ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσουν μέχρι να κλείσετε τα 30. Δεν σας μιλάω αφ’ υψηλού, σε ένα μόλις χρόνο θα γίνω 30 και ο πανικός για το πώς θα καταφέρω να τις κόψω με έχει ήδη πιάσει. Αυτό που σκέφτομαι όμως είναι το γεγονός πως οι παρακάτω συνήθειες έχουν να κάνουν με την επιδερμίδα και δεν είναι και τοοοοσο δύσκολο να σταματήσουν. Δεν σας λέμε να μην ξαναφάτε τηγανιτές πατάτες ή παγωτό – αυτό θα ήταν αδύνατο . giphy1Είστε μαζί μου; Κρατήστε σημειώσεις!

  1. Κοιμάστε χωρίς να ξεβαφτείτε. Αυτή η συνήθεια κάνει μεγαλύτερο «κακό» στο δέρμα σας από όσο φαντάζεστε, αφού κατά τη διάρκεια της νύχτας αναπλάθεται και με όλο αυτό το μέικαπ πάνω του δυσκολεύεται κάπως, καταλαβαίνετε.
  2. Φοράτε αντηλιακό μόνο το πρωί. Αν και κάνετε πολύ καλό στην επιδερμίδα σας απλώνοντας κάθε μέρα αντηλιακό, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως η διάρκεια προστασίας του δεν ξεπερνά τις δύο ώρες. Φροντίστε να το έχετε στην τσάντα σας και να το απλώνετε στο πρόσωπό σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
  3. Δεν κάνετε απολέπιση. Τα νεκρά κύτταρα και τα υπολείμματα μακιγιάζ και ρύπων συσσωρεύονται πάνω στο δέρμα, με αποτέλεσμα να φράσουν οι πόροι. That’s a no no αν θέλετε λαμπερή, απαλή, λεία και υγιή all over επιδερμίδα.
  4. Δεν κοιμάστε αρκετά. Δυστυχώς πριν 10 χρόνια τα ξενύχτια δεν φαίνονταν στο πρόσωπό μας, αλλά –sorry to break this to you- δεν είμαστε πια 18. 7-9 ώρες ύπνου κάθε βράδυ είναι απαραίτητες.
  5. Δεν πλένετε τα πινέλα/σφουγγάρια του μακιγιάζ σας συχνά. Ξέρουμε πως είναι βαρετό, αλλά σκεφτείτε πως ΟΛΑ αυτά τα μικρόβια/βακτήρια που μαζεύονται πάνω τους μετά καταλήγουν στο πρόσωπό σας. Μην αναρωτηθείτε μετά γιατί βγάλατε σπυράκια.
We can do it! Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα