Στο Instagram της Φαίης Σκορδά: Τρεις φωτογραφίες που μας έκαναν (θετική) εντύπωση

Η Φαίη Σκορδά μας έχει κάνει συχνά να ανατρέχουμε στο λογαριασμό της στο Instagram, με αποτέλεσμα να είμαστε οι πλέον καταλληλότεροι να ανακοινώσουμε τις top 3 φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε. Αρχικά, αν είχατε αναρωτηθεί και εσείς γιατί δεν ασχολήθηκε με το modeling, μην ανησυχείτε: Είμαστε πολλοί. Αν δεν σας είχε περάσει από το μυαλό επειδή τη γνωρίσαμε σαν παρουσιάστρια, είναι αναπόφευκτο να το σκεφτείτε τώρα που θα δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες. Το πιο εντυπωσιακό είναι η πολύπλευρη σκοπιά που το μελετήσαμε, καθώς η Φαίη δεν είναι μόνο ένα πράγμα- ποια γυναίκα είναι άλλωστε; Οι παρακάτω 3 φωτό συνοψίζουν αντιπροσωπευτικά θα λέγαμε και τους λόγους εκείνους που την κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις του ιστορικού αναζήτησης μας.

Beauty moments: Αναζητούσαμε έμπνευση για το χτένισμα και το μακιγιάζ μας και τη βρήκαμε. Ενώ είμαστε έτοιμες να κάνουμε την τυπική αλογοουρά και το βαρετό make up look που κάνουμε κάθε μέρα, το προφίλ της Φαίης πυροδότησε τη φαντασία μας με το απαραίτητο motivation να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό. Μαλλιά σε ανάλαφρη πλεξούδα με αρχαιοελληνική αύρα, ήταν ο τρόπος της να μας θυμίσει πόσο πολύ της ταιριάζουν τα hair updos. Η Φαίη είναι μία γυναίκα που της πηγαίνουν πολλά χτενίσματα, με το σχήμα του προσώπου της να ενδείκνυται για την ανάδειξη και natural look σαν το παρακάτω. Talikng about make up, λατρέψαμε το μεταλιζέ κραγιόν της με το διακριτικό over lining που έκανε τα χείλη της ελαφρώς πιο σαρκώδη. Το foundation με εφέ ηλιοκαμένης επιδερμίδας της ταίριαξε επίσης πολύ και ήταν ό,τι πρέπει για αυτήν την εποχή του χρόνου. Βάλε λουλούδι στα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου: Θα την είχαμε ξεχωρίσει έτσι κι αλλιώς αυτήν την close-up φωτογραφία, αλλά τον wow παράγοντα τον έδωσε το λουλούδι στα μαλλιά της Φαίης που την έκανε να παραπέμπει στην ηρωίδα του «Alice in wonderland» και θα της προτείναμε να το ξανά επιχειρήσει.

? @follifollie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Fashion sense: Πέρα από τους τομείς της ομορφιάς, έπρεπε να εντοπίσουμε και τη φωτό εκείνη που θα σας πείσει για το στιλ της και ομολογουμένως δε δυσκολευτήκαμε. Η δεύτερη αγαπημένη μας φωτό θέλει τη Φαίη με άρωμα western: σαν ένα cow girl με αποχρώσεις του καφέ που της ταιριάζουν πολύ, ποζάρει με το φακό να την αιχμαλωτίζει εν κινήσει, δίνοντας extra αέρα αυθορμητισμού στο αποτέλεσμα. Λατρέψαμε τόσο το μπεζ καπέλο της, όσο και το mini φόρεμα που αναδεικνύει τα υπέροχα πόδια της. Η back pack τσάντα της κάνει το look να μοιάζει ακόμη περισσότερο με σκηνή από ταινία safari, ενώ οι πλατφόρμες της αποφάσισαν πριν από εμάς για εμάς, ποια θα είναι η επόμενη αγορά μας.

Daily routine: Εκτός από φωτογραφίες στο στούντιο της εκπομπής ή εξωτερικές λήψεις για τα σύνολα που έχει επιλέξει, μοιράζεται μαζί μας και πιο καθημερινές της στιγμές, όπως αυτές της ιερής για όλες μας καθημερινής περιποίησης. Treat yourself like a queen: Κάθε γυναίκα είναι μία βασίλισσα και έτσι οφείλει να αντιμετωπίζει τον εαυτό της. Στη παρακάτω φωτό, η Φαίη είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, πραγματοποιώντας τη γνωστή ιεροτελεστία και λατρέψαμε το πιο cozy look με τα κεράκια στο κρεβάτι, το φυσικό look και τη συνολική minimal αισθητική που αποδεικνύει πως έχει και πολύ καλό γούστο.

Λοιπον για να κλείσει όμορφα η εβδομάδα σας έχω δωρακι ? Το μοναδικό Χαβιάρι Beluga λέει όχι στα σημάδια του χρόνου μέσα από την απόλυτη αντιγηραντική σειρά Royal Caviar? @naturasibericagreece Κάντε like και mention δυο φιλες σας και κερδίστε την 24ωρη κρέμα Royal Caviar #naturasiberica #royalcaviar . . . . . . . . #fashion #ootd #fashionblogger #instafashion ##fashionista #womensfashion #stylish #outfitoftheday #style #instalike #instalove #instastyle #streetfashion #styleblogger #vintage #fashionweek #menfashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

 

Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας;

 

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα