Στη βάφτιση του Δημήτρη Λιάγκα: Η συγκίνηση για τον μικρούλη που δεν έριξε δάκρυ και η στιγμή που η μαμά Φαίη έσωσε την κατάσταση με ένα ψωμάκι!

Διαβάσαμε στο Peoplegreece.com, όλες τις λεπτομέρειες από τη βάφτιση του Δημήτρη Λιάγκα.

H Φαίη μαζί με τη Φεβρωνία είχαν οργανώσει εδώ και καιρό, με πολλή αγάπη, τα πάντα στην εντέλεια για τη σημαντική αυτή μέρα. Μαργαρίτες, χαμομήλι, απαλό φωτεινό κίτρινο και πράσινο της μέντας πρωταγωνιστούσαν στη διακόσμηση του χώρου που είχε ετοιμαστεί για να υποδεχτεί το νεαρό πρωταγωνιστή της βραδιάς. Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Λιάγκα, που στις 12 Μαΐου έγινε ενός έτους, θα έπαιρνε και επισήμως το όνομά του: Δημήτρης, το όνομα του μπαμπά της Φαίης.

Λίγο πριν τις 19.00, αγαπημένοι φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του Γιώργου και της Φαίης άρχισαν να προσέρχονται στο Island περνώντας την παραμυθένια πύλη από αστέρια-κατασκευή της Φεβρωνίας στην είσοδο. Λίγο μετά τις 19.00, είχαμε όλοι συγκεντρωθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου, παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Τήνου – Σύρου – Μυκόνου, Δωρόθεου που είχε παρευρεθεί και στη βάφτιση τουΓιάννη (πριν από τρία χρόνια στην Τήνο).

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, ο μικρούλης δεν έκλαψε λεπτό (ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, καθώς ούτε ο Γιαννάκης είχε κλάψει στη βάφτισή του). Ήταν ήρεμος, χαρούμενος και έδειξε να απολαμβάνει ακόμα και τη στιγμή που μπήκε στην κολυμπήθρα, πριν επιστρέψει στη ζεστή και ασφαλή αγκαλιά της μαμάς του. Ο «μεγάλος» Γιαννάκης βρισκόταν συνεχώς δίπλα στο μικρό του αδελφό, περήφανος που συμμετείχε στην όλη διαδικασία, ενώ η Φαίη και ο Γιώργος παρακολουθούσαν με τρυφερότητα το αγοράκι τους σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή.

Στο πλευρό τους βρίσκονταν ο μπαμπάς του Γιώργου, Γιάννης Λιάγκας, και οι γονείς της Φαίης, Εύα καιΔημήτρης, μαζί με τον αδελφό της Φαίης, Νότη.

Όταν πια το μυστήριο ολοκληρώθηκε, η Φαίη –που είχε αντιληφθεί πως ο μικρούλης πείνασε– του έδωσε ένα στρογγυλό ψωμάκι που ο Δημητράκης τίμησε δεόντως!

Τόσο για τον Σάββα (που είναι παιδικός και πολυαγαπημένος φίλος της Φαίης από το Κιλκίς) όσο και για μένα η ολοκλήρωση του μυστηρίου μας γέμισε χαρά, συγκίνηση και τιμή –καθώς του να γίνουμε πνευματικοί γονείς του μικρούλη είναι μια ευθύνη παντοτινής αγάπης και στοργής.

Το πάρτι

Μετά τη βάφτιση, ακολούθησε πάρτι στο Gallery του Island με τις ωραίες μουσικές του Θέμη Γεωργαντά που ανέβηκε στα decks. Τα παιδάκια διασκέδασαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπό την επίβλεψη παιδαγωγών που έπαιξαν μαζί τους δημιουργικά παιχνίδια και ζωγράφισαν, ενώ οι μεγάλοι απόλαυσαν τις λιχουδιές του μπουφέ, έκαναν catch up και στο τέλος της βραδιάς χόρεψαν – με τη Σάσα Σταμάτη και τη Μαίρη Συνατσάκηνα δίνουν πρώτες το ρυθμό.

Η Φαίη έλαμπε μέσα στο λευκό μάξι chemisier φόρεμά της, που δημιούργησε ειδικά για τη βραδιά η BSB και δεν άφησε λεπτό από την αγκαλιά της το αγοράκι της, μέχρι τη στιγμή που τον έβαλε για ύπνο.

Ο Γιώργος και ο Γιάννης ήταν ντυμένοι ασορτί με γκρι-σιελ custom made κοστούμια 5226 by Nikos Krithariotis, ενώ ο νεοφώτιστος ήταν ένας κούκλος μέσα στο Marasil λευκό-γκρι outfit του, με λευκό ψάθινο καπελάκι και χαριτωμένες εσπαντρίγες στο χρώμα της άμμου.

Οι μπομπονιέρες της βάφτισης, σε υπέροχο mint χρώμα, ήταν από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης – μάλιστα εκεί είχε κάνει το ζευγάρι και τις μπομπονιέρες του γάμου του. Eίναι κάτι που η Φαίηπάντα το προτείνει, καθώς με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται το σπουδαίο έργο που γίνεται στο χωριό που προσφέρει στέγη και σωστή ανατροφή σε παιδάκια σε ανάγκη.

Το άλμπουμ της βάφτισης του μικρού Δημήτρη. Να μας ζήσει!

vaftisi liaga skorda people 103 (33)vaftisi liaga skorda people 103 (32)vaftisi liaga skorda people 103 (31)vaftisi liaga skorda people 103 (30)vaftisi liaga skorda people 103 (29)

vaftisi liaga skorda people 103 (27)vaftisi liaga skorda people 103 (19)vaftisi liaga skorda people 103 (20)vaftisi liaga skorda people 103 (21)vaftisi liaga skorda people 103 (22)vaftisi liaga skorda people 103 (23)

vaftisi liaga skorda people 103 (26)vaftisi liaga skorda people 103 (18)vaftisi liaga skorda people 103 (17)vaftisi liaga skorda people 103 (16)vaftisi liaga skorda people 103 (15)vaftisi liaga skorda people 103 (13)vaftisi liaga skorda people 103 (11)vaftisi liaga skorda people 103 (2)vaftisi liaga skorda people 103 (3)vaftisi liaga skorda people 103 (4)vaftisi liaga skorda people 103 (5)vaftisi liaga skorda people 103 (6)vaftisi liaga skorda people 103 (8)vaftisi liaga skorda people 103 (9)vaftisi liaga skorda people 103 (1)vaftisi-xristidouLiagkas Skorda vaftisi

Liagkas Skorda vaftisi

vaftisi

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα