Στη δημοσιότητα το σχέδιο του νυφικού της Angelina Jolie

Όταν μάθαμε πως παντρεύτηκε το πιο διάσημο ζευγάρι του πλανήτη, το μυαλό μας αμέσως πήγε στο νυφικό της Angelina Jolie. Αν και στην αρχή πιστέψαμε πως δεν θα μάθουμε ποτέ λεπτομέρειες τελικά το ίδιο το ζευγάρι έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες τόσο για το μυστήριο, όσο και ειδικά για το λευκό φόρεμα που φόρεσε η ηθοποιός.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών του γάμου, το φως της δημοσιότητας είδε και ένα σχέδιο του νυφικού, μαζί με επιπλέον πληροφορίες για τη δημιουργία. Αυτές οι πληροφορίες λοιπόν τώρα αναφέρουν πως το νυφικό σχεδίασε η Donatella Versace σε συνεργασία με τον Luigi Massi, από τη δημιουργική ομάδα του Οίκου. Επιπλέον αναφέρεται πως τα παιδιά του ζεύγους ζωγράφισαν σε χαρτί -και όχι πάνω στο πέπλο- τα σχέδια που διακρίναμε στις φωτογραφίες, ενώ στη συνέχεια, όλα αυτά μετατράπηκαν σε διακοσμητικά, πολύχρωμα κεντήματα.

Όπως ίσως παρατηρήσατε στις φωτογραφίες της Angelina, η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου δεν φόρεσε κανένα κόσμημα και αξεσουάρ, δεν το χρειαζόταν άλλωστε και συνδύασε το ομολογουμένως απλό νυφικό της, με γόβες Versace από μεταξωτό σατέν.

Διαβάστε ακόμα:

Τι φόρεσαν ο Brad Pitt και τα 6 παιδιά του στο γάμο;

Angelina Jolie: Αυτό είναι το Versace νυφικό που φόρεσε η ηθοποιός

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα