Η Stella McCartney σχεδιάζει και πάλι για την Adidas

Σας αρέσει η γυμναστική; Αν η απάντηση είναι όχι, τότε ίσως θα πρέπει να το θέσουμε διαφορετικά: σας αρέσει το sportswear; Αν για ακόμα μία φορά η απάντηση είναι αρνητική τότε είναι σίγουρο πως δεν έχετε δει τη νέα συλλογή της Stella McCartney για την Adidas, ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν έχετε δει το lookbook της εν λόγω συλλογής.

Φωτογραφημένο σε ένα υπέροχο σκηνικό, δείχνει μοντέλα ντυμένα άψογα να κάνουν τη γυμναστική τους, άλλα τρέχουν, άλλα κάνουν σκι και άλλα χορεύουν. Τα ρούχα είναι απλά, όπως άλλωστε θα έπρεπε να είναι μια sportswear σειρά, ενώ δεν βλέπουμε παρά έντονες μονοχρωμίες που εναλλάσσονται σε κάθε λήψη.

H δημιουργός κατάφερε μέσα από αυτή τη συλλογή να συμφιλιώσει με ευφυή και καλόγουστο τρόπο τη φινέτσα, το στιλ και την πολυτέλεια, με τον αθλητικό χαρακτήρα που έχει το γνωστό brand.

Η συλλογή της Stella McCartney για την Adidas θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη εβδομάδα στο Net-a-Porter  και εμείς σας συμβουλεύουμε να της ρίξετε μία ματιά, πριν κάνετε τις αγορές σας για το γυμναστήριο που θα ξεκινήσετε μετά τις διακοπές.

Διαβάστε ακόμα:

Get the look: H Kim Kardashian σας δείχνει πως να φορέσετε το μαγιό μέσα στην πόλη

Δείτε τις ωραιότερες εικόνες από το νέο lookbook της Madame Shou Shou

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα