Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι είπε on air για την τρίτη εγκυμοσύνη

Μιλώντας για την Ελεονώρα Μελέτη και όσα δήλωσε χθες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχτηκε «μπηχτή» από συνεργάτη της. Η παρουσιάστρια του Happy Day μίλησε για τις δικές της εγκυμοσύνες και όσα βίωσε, που έμοιαζαν με τις δυσκολίες της Ελεονώρας στο πρώτο τρίμηνο.«Στις δύο πρώτες» της τόνισε ο Δημήτρης Παπανώτας, με την Σταματίνα να τον κοιτά και να γελά αμήχανα.

 Στη συνέχεια φρόντισε να αναφέρει on air απαντώντας στον συνεργάτη της αλλά και δημόσια: «Όταν υπάρξει τρίτη και αν υπάρχει με το καλό και είναι η στιγμή από μένα θα το μάθεις. Και εσύ και οι τηλεθεατές μας. Κάθε γυναίκα έχει ένα διάστημα, που της λέει και ο γιατρός της ότι δεν πρέπει να συζητάει. Όταν… υπάρχει κάτι καλό και πάρουμε το πράσινο φως από το γιατρό θα το πούμε!».
Ωστόσο με αφορμή τα σχόλια που έγιναν on air φρόντισε να τονίσει: «Εγώ επειδή είχα και δυο ατυχίες πριν κάνω τα πρώτα μου παιδάκια, πραγματικά αυτό το διάστημα πρέπει να το σέβεσαι, γιατί θα σας πω ότι την πρώτη μου ατυχία την έπαθα λίγο μετά την αυχενική διαφάνεια. Ο γιατρός λέει στη γυναίκα να μην το συζητά, όταν πάρουμε το πράσινο φως και υπάρχει κάτι καλό θα… Αυτό το διάστημα πρέπει να το σέβεσαι…». Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε στον αέρα της πρωινής εκπομπής. Peoplegreece.com
]]>

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Tags:
lurpak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα