Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με λευκό maxi φόρεμα: Yay or Nay?

Σταματίνα Τσιμτσιλή vs. λευκό maxi φόρεμα: Yay or Nay?

Το Happy Day έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες, καθώς ήταν από τις πρώτες εκπομπές που εγκαινίασαν την τηλεοπτική σεζόν. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπήκε δυναμικά στα αγαπημένα της καθήκοντα, ανανεωμένη και με πολλή όρεξη να μας χαρίσει νέες fashion αφορμές να μιλάμε για τις τελευταίες τάσεις.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και μας έβαλε σε σκέψεις είναι η παρακάτω:

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο ρομαντικό φόρεμα, με διάθεση από άλλη εποχή. Σε maxi μήκος, έχει αρκετές διαφάνειες που το κάνουν πολύ ενδιαφέρον, ενώ σαν απόχρωση το λευκό ταιριάζει στην παρουσιάστρια, εξαιτίας τόσο του χρώματος των μαλλιών της όσο και του τόνου της επιδερμίδας της.

Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι αν μας αρέσει το φόρεμα ή όχι, καθώς πρόκειται για μία πολύ όμορφη δημιουργία που πηγαίνει και στην ίδια την Σταματίνα. Αυτό που μας απασχόλησε ήταν η καταλληλότητά του για την συγκεκριμένη ώρα και μέρος, ενώ δεν ήταν λίγοι οι τηλεθεατές που θεώρησαν πως τους θυμίζει prom dress.

Κάπου εδώ θα συμφωνήσουμε, ωστόσο το εξισορρόπησε πολύ σωστά με το διακριτικό χτένισμα και μακιγιάζ που δεν άφησε περισσότερα περιθώρια αμφισβήτησης. Εσείς τι πιστεύετε;

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα