Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το δώρο στον αγαπημένο της για τη γιορτή των ερωτευμένων

Ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωρίστηκαν πριν από επτά περίπου χρόνια σε ένα μαγαζί όπου έπιναν καφέ με διαφορετικές παρέες.  Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος τους και η απόκτηση των δύο κοριτσιών τους έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, στους έξι μήνες που ήταν μαζί, έγινε η πρόταση γάμου και η παρουσιάστρια, η οποία τώρα διανύει τον έκτο μήνα της τρίτης της εγκυμοσύνης της, μετακόμισε αμέσως στο σπίτι του γνωστού δικηγόρου όπως έχει αποκαλύψει η ίδια και μέσα από τις συνεντεύξεις της. Η Σταματίνα έχει παραδεχθεί επίσης πολλές φορές σε συνεντεύξεις της πως ο έρωτάς της για τον κύριο Σοφό μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Για την Ημέρα των Ερωτευμένων, η περήφανη μαμά και σύζυγος πρόκειται να κάνει μία έκπληξη στον αγαπημένο της όπως αποκάλυψε στο blog της στο Youweekly.gr. Μάλιστα το προτείνει και σε όλες μας δίνοντάς οδηγίες για την τέλεια επίτευξη του στόχου.

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε.

«Μπορεί σήμερα να είναι… Τρίτη και 13 όμως αύριο φίλες μου είναι 14 Φλεβάρη δηλαδή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Η δική μου πρόταση λοιπόν είναι τούρτα σοκολάτα!

Υλικά
400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
150 γρ. γάλα 1,5 % λιπαρά
200 γρ. γιαούρτι 2 %
digestive μπισκότα
1 κ.σ κακάο σε σκόνη για την επικάλυψη

Εκτέλεση
Κόβουμε την κουβερτουρα σε κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Bράζουμε το γάλα και το ρίχνουμε στο μπολ με τη σοκολάτα.

Το ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει το μείγμα λείο. Έπειτα ρίχνουμε μέσα το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι.

Σε ένα ταψάκι 22-24 εκ. στρώνουμε τα μπισκότα, γεμίζουμε τα κενά με σπασμένα μπισκότα και ρίχνουμε από πάνω την κρέμα σοκολάτας.

Κοσκινίζουμε την επιφάνεια της τούρτας με το κακάο.Τη βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες πριν τη σερβίρουμε.

Δεν θα μας πάρει πολύ χρόνο κι έτσι θα προλάβουμε να γίνουμε και όμορφες αλλά θα είναι σίγουρα νόστιμη και πάει τέλεια και με ένα ποτήρι αφρώδη οίνο! Αναμένω να μου πείτε τι μαγειρέψατε εσείς!».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα