Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι είπε για την καθημερινότητά της με δύο κόρες;

Η ζωή στο σπίτι με δύο μωρά –που το ένα τη φώναζε «μπαμπά»!–, όσα ανακάλυψε για τον εαυτό της μέσα 
από τα μαθήματα αυτογνωσίας και 
τις δύο άτυχες εγκυμοσύνες της, 
η απόφαση να επιστρέψει στη δουλειά είκοσι μέρες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της και η αποψη της για τον Μάρκο Σεφερλή στην πρωινή ζώνη.

Κάθε πρωί στις 6.00 η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ολοκληρώσει τον πρωινό θηλασμό της μικρής Μαίρης, την οποία εμπιστεύεται στα χέρια της πεθεράς της, και φεύγει γρήγορα για το κανάλι, συχνά άυπνη, αφού η μικρούλα, που πριν από λίγες μέρες σαράντισε, ξυπνά τη νύχτα, πεινασμένη και απαιτητική! Αντίθετα από την πρώτη τους κόρη με τον Θέμη Σοφό, τη 14 μηνών Νάγια, η οποία πήγε στο δικό της δωμάτιο από την πρώτη μέρα που επέστρεψε από το μαιευτήριο, η νεογέννητη Μαιρούλα εγκαταστάθηκε με την καλαθούνα της στην κρεβατοκάμαρα των γονιών της. «O βασικός λόγος που η Νάγια από το πρώτο βράδυ κοιμήθηκε στο δωμάτιό της ήταν για να προστατεύσουμε το βραδινό ύπνο του μπαμπά μας, που έχει καθημερινά πρωινά δικαστήρια. Τώρα, επειδή δεν θέλουμε το μωρό να ξυπνάει και τη Νάγια, την έχουμε μαζί μας.

Εγώ, εν τω μεταξύ, είμαι λίγο Μr Bean μέσα στη νύχτα, γιατί έχω πολύ μεγάλη μυωπία. Πρέπει, λοιπόν, όταν ακούσω το μωρό, να βρω τα γυαλιά μου, γιατί χωρίς αυτά δεν βλέπω, και να ανάψω ένα μικρό φως για να την ταΐσω. Προσπαθώ να τα κάνω όλα σιγά σιγά, αλλά, όταν δεν θέλεις να κάνεις θόρυβο, όλο και κάτι πέφτει κάτω και πετάγομαι πρώτη εγώ, ελπίζοντας να μην έχω ξυπνήσει τον Θέμη!» λέει γελώντας.

stamatina-tsipmtsili-peoplegreece, kores, ekpompi

Η επιστροφή της στο πλατό του Happy Day μόλις είκοσι μέρες μετά τη γέννηση της μικρής ήταν μια απόφαση που προκάλεσε ερωτηματικά. Γιατί τόσο γρήγορα; «Με ένα νεογέννητο ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός. Μακάρι να είχα περισσότερες μέρες, αλλά αυτή ήταν η συμφωνία μου με το κανάλι εξαρχής και όφειλα να την τηρήσω. Ίσως κι εγώ, λόγω κάποιων καταστάσεων που έζησα στο παρελθόν, στις οποίες δεν θα ήθελα να επεκταθώ, είπα ΟΚ στο να γυρίσω τόσο σύντομα. Εν έτει 2014, με την ανεργία που υπάρχει γύρω μας, όταν έχεις μια δουλειά, θέλεις να την προασπίσεις, είτε μιλάμε για μια θέση στην τηλεόραση είτε σε μια επιχείρηση, ειδικά στον ιδιωτικό τομέα, όπου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Το καλό, πάντως, είναι πως η εκπομπή ξεκινά πολύ πρωί και στις 11.30 είμαι πίσω στα μωρά μου» μου λέει.

Το Happy Day ρίχνει αυλαία την 1η Αυγούστου και επιστρέφει ξανά στις 15 Σεπτεμβρίου με την ίδια ομάδα. Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στην «αρένα» της πολύπαθης μέχρι πρόσφατα πρωινής τηλεοπτικής ζώνης μπαίνει και ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος θα παρουσιάζει το πρωινό πρόγραμμα του Mega. Μάλιστα, το σχόλιο του συνεργάτη της Σταματίνας, Δημήτρη Παπανώτα, πως με την ανακοίνωση του Σεφερλή στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Mega ο Γιώργος Λιάγκας «θα κάνει πάρτι στην Τήνο», όπου βρίσκεται διακοπές, έγινε αγαπημένο θέμα συζήτησης στο Διαδίκτυο. «Κοίτα, θέλησα να διαχωρίσω τη θέση μου, γιατί δεν είναι ωραίο σε αυτή τη δουλειά να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Χωρίς αμφιβολία, ο Δημήτρης Παπανώτας είναι πολύ πιο έμπειρος από εμένα και δικαιούται να πει ό,τι θέλει στην εκπομπή.

Στο Happy Day καθένας εκφέρει 
την άποψή του, έχει το ελεύθερο να το κάνει με κόσμιο τρόπο και το ότι εγώ είμαι η παρουσιάστρια δεν σημαίνει πως η δική μου άποψη καπελώνει την άποψη των υπολοίπων. Mε λίγα λόγια, η γνώμη μου δεν είναι η κατακλείδα στην εκπομπή. Αν με ρωτάς, όμως, θεωρώ πως σε κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Εμένα ο Μάρκος με έχει στηρίξει σε πολύ δύσκολες στιγμές στο Αlter, που δεν έρχονταν οι καλεσμένοι τόσο εύκολα όσο έρχονται στον Αlpha, τον ΑNT1 ή το Mega, ενώ στο Fthis μου ήρθε δύο και τρεις φορές καλεσμένος, όταν άλλοι καλλιτέχνες πήγαιναν στο απέναντι πρωινό και ήμουν η τελευταία τους επιλογή. Άσχετα με το τι θα κάνει αυτός ο άνθρωπος στο πρωινό, εγώ του χρωστάω ευγνωμοσύνη και σεβασμό και του εύχομαι καλή τύχη και καλή επιτυχία» ξεκαθαρίζει.

Αναρωτιέμαι αν παρ’ όλα αυτά στενοχωρήθηκε που αυτό το σχόλιο ειπώθηκε on air. «Όχι. Στενοχωριέμαι για αυτό που μπορεί να πω εγώ και να στενοχωρήσει κάποιον. Άλλωστε, για τον Μάρκο δεν ειπώθηκε κάτι για να τον προσβάλλει, ήταν μια ατάκα μεταξύ αστείου και σοβαρού».

Η Σταματίνα έχει ήδη σχεδόν επανέλθει στο βάρος της και δεν θυμίζει καθόλου λεχώνα 40 ημερών. «Έχω δυο-τρία κιλά ακόμα, που δεν φεύγουν εύκολα. Δεν είναι θέμα διατροφής, αλλά το σώμα θέλει το χρόνο του» λέει, ενώ ομολογεί πως έχει δύο χρόνια να γυμναστεί. Δεν προλαβαίνει. «Είναι τέτοιο το άγχος της καθημερινότητας με τα παιδιά, που η εμφάνισή μου έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Δεν θέλω να ωραιοποιήσω αυτό που ζω. Βιώνω την απόλυτη ευτυχία μαζί με το απόλυτο πήξιμο. Από τις 6.00 το πρωί μέχρι στις 21.00, όταν κοιμάται η Νάγια –γιατί το μωρό κοιμάται για ένα τρίωρο το πολύ– περνάνε οι ώρες και οι εβδομάδες και είναι κάπως σαν τη μέρα της μαρμότας!». Όσο για τον Θέμη Σοφό, μπορεί τις καθημερινές να γυρνάει αργά το βράδυ, αλλά το Σαββατοκύριακο έχει την αποκλειστικότητα. «Δεν είναι τυχαίο που η Νάγια, που είναι πιο μεγάλη και καταλαβαίνει περισσότερα, του έχει τρελή αδυναμία. Είπε πρώτα “μπαμπά” και δυόμισι μήνες μετά “μαμά”. Στην αρχή με έλεγε και μένα “μπαμπά”!».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

1 χρόνος People: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επιστροφή στο Happy Day και η συγκίνηση για την δεύτερη κόρη της

Σταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την έξοδό τους από το μαιευτήριο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα