Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πώς κατάφερε να φτάσει στα 59 κιλά;

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων μίλησε για τα κιλά της: «Νιώθω ότι είμαι σε καλό δρόμο. Τώρα είμαι 59 κιλά και το ιδανικό μου είναι στα 57. Από την πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι τη δεύτερη, επειδή έμεινα γρήγορα έγκυος, δεν κατάφερα να χάσω τα κιλά. Νιώθω ξανά γοητευτική και ελκυστική, κάτι που δεν αισθανόμουν τον τελευταίο καιρό. Απέφευγα να φορέσω κάτι πολύ κολλητό ή κοντό. Τώρα που το σώμα μου επανέρχεται, νιώθω καλά».

Αλήθεια, πόσα κιλά πήρε στην δεύτερη εγκυμοσύνης της; «Δεν πήρα πολλά, απλά για δύο χρόνια είχα βγει εκτός των κιλών μου. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 18 κιλά και στη δεύτερη οκτώ. Για δύο χρόνια δεν έκανα γυμναστική και ακολουθούσα διαφορετική διατροφή, χωρίς να προσέχω τι τρώω, με αποτέλεσμα να πάρω κιλά. Δεν αγχώθηκα. Ουσιαστικά άρχισα να προσέχω από τα Χριστούγεννα. Ξεκίνησα να πηγαίνω δύο φορές την εβδομάδα γυμναστήριο και να προσέχω τη διατροφή μου».

Όσο για το τι περιλαμβάνει η διατροφή της; «Δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο, δεν ζυγίζω τις τροφές μου, ούτε πήγα σε διατροφολόγο. Απλά πλέον δεν κάνω όλα αυτά τα λάθη που ξέρουμε και όλοι κάνουμε, όπως το να τρώμε μία φορά την ημέρα ή να υποκύπτουμε σε γλυκά και τηγανητά. Από τα Χριστούγεννα είπα: “Ωραία, αυτά τα δύο χρόνια πέρασαν. Πάμε τώρα!». Άρχισα να περιορίζω τις ποσότητες, να αποφεύγω τα τηγανητά και τα γλυκά, και να είμαι πιο εγκρατής. Πατάτες τηγανητές θα φάω όταν βγω έξω, και όχι τις καθημερινές στο σπίτι. Γλυκό θα φάω μία ή δύο φορές την εβδομάδα».

Η Σταματίνα αποκάλυψε επίσης την γυμναστική που κάνει: «Ξεκίνησα aerial dance- γυμναστική που ισορροπείς στα σχοινιά- αλλά με ενόχλησε κάπως η μέση μου και έκανα μόνο ενάμιση μήνα. Τώρα κάνω crossfit. Κρατάει 40 λεπτά και τα δίνει όλα! Είναι κυκλική και αποτελεσματική προπόνηση. Κάθε φορά διαφοροποιείται το πρόγραμμα».

Διαβάστε ακόμη: 

Πώς αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη όταν της ευχήθηκαν «καλή λευτεριά»;

Το νέο κατάστημα της H&M στα Χανιά είναι γεγονός

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα