Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο νεογέννητος γιος της έχει πολύ πλούσια μαλλιά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να αποχαιρέτησε ήδη το τηλεοπτικό κοινό του Alpha, αλλά δεν έχει λόγο να αγχώνεται καθώς έχει ανανεώσει το ραντεβού της για τη νέα σεζόν με την ίδια εκπομπή. Οι αγαπημένοι της τηλεθεατές θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την πρωινή τους συνήθεια συντροφιά με την Σταματίνα και όλη την ανανεωμένη παρέα που θα στελεχώνει την εκπομπή της.

Έτσι, η παρουσιάστρια του Happy Day μπορεί αμέριμνη να επισκεφθεί τα ελληνικά νησιά με την οικογένειά της, η οποία μάλιστα εδώ και λίγο καιρό περιλαμβάνει και ένα νέο μέλος: Τον γιο της με τον Θέμη Σοφό, Γιάννη Εφραίμ! Αποφάσισαν λοιπόν να ταξιδεύσουν στις ονειρικές Κυκλάδες και να προτιμήσουν την Πάρο για τις  πρώτες τους διακοπές μαζί του, σε ένα καλοκαιρινό trip που σίγουρα θα μείνει σε όλους τους αξέχαστο. Η δε Σταματίνα φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς βιώνει και μία πρωτόγνωρη εμπειρία για την ίδια: Μπορεί μεν ο Γιάννης να είναι το τρίτο παιδί τους και να μην έγινε τώρα πρώτη φορά μητέρα, αλλά αποτελεί τον μοναχογιό τους και η παρουσιάστρια είχε συνηθίσει μέχρι τώρα με… κορίτσια.

Η γλυκιά Σταματίνα λοιπόν δεν θα μπορούσε να χάσει ευκαιρία να τραβήξει αναμνηστικές φωτογραφίες για το οικογενειακό album τους και να μοιραστεί μία από αυτές με τους ακολούθους της. Όπως θα δείτε, έχει στην αγκαλιά το μωρό της το οποίο έχει πολύ πλούσια μαλλιά και ποζάροντας με τη Λίλα Κουντουριώτη, έγραψε στο caption: “Μόνο ο Γιάννης δεν έφαγε παγωτό”!

Δείτε και άλλες φωτογραφίες με τον μικρό:

Καλό σκ από εμάς …! #mylittleman #myboy #baby #?

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Η καλύτερη στιγμή της ημέρας! #mybabyboy?

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα