Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός: Θυμόμαστε κάποιες υπέροχες φωτογραφίες τους πριν γίνουν γονείς για τρίτη φορά

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός: Αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Εκείνα που ο έρωτάς τους δυναμώνει μέρα με την μερά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από οκτώ περίπου χρόνια σε ένα μαγαζί όπου έπιναν καφέ με διαφορετικές παρέες.  Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος τους και η απόκτηση των δύο κοριτσιών τους έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, στους έξι μήνες που ήταν μαζί, έγινε η πρόταση γάμου και η παρουσιάστρια, η οποία τώρα διανύει τους τελευταίουίνης μήνες της τρίτης της εγκυμοσύνης της, μετακόμισε αμέσως στο σπίτι του γνωστού δικηγόρου όπως έχει αποκαλύψει η ίδια και μέσα από τις συνεντεύξεις της. Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια ρομαντική τελετή,  στον Ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ, στο κτήμα Νάσιουτζικ, με παρόντες 300 καλεσμένους, μεταξύ συγγενών και φίλων. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση, ενώ το ζευγάρι έμεινε το πρώτο βράδυ του γάμου του, στη νυφική σουίτα του κτήματος.

Εκείνη

Γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1982 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του ANT1 MediaLab. Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του MAD ενώ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την παρουσίαση εκπομπών στο κανάλι Alter. Από τις 25 Ιουνίου 2011 μέχρι σήμερα, είναι παντρεμένη με τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες. Την Νάγια (1 Μαΐου 2013) και την Μαίρη (11 Ιουνίου 2014). Σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Εκείνος 

Γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 1970. Ο Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Θέμης Σοφός γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1995. Είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος και ένας ήρεμος άντρας που λατρεύει την οικογένειά του.
Ας Θυμηθούμε τώρα κάποειες υπέροχες φωτογραφίες του ζευγαριού.

stamatina tsimtsili_themis sofos

stamatina tsimtsili_themis sofos

stamatina tsimtsili_themis sofos

stamatina tsimtsili_themis sofos

stamatina tsimtsili_themis sofos

stamatina tsimtsili_themis sofos

stamatina tsimtsili_themis sofos

stamatina tsimtsili

stamatina tsimtsili

tsimtsili sofos

tsimtsili

3965_stamatina_tsimtsili_themis_sofos_15102016

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα