Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πολύ προσωπική αποκάλυψη για εκείνη και τον Θέμη Σοφό

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην τελευταία της συνέντευξη. Η παρουσιάστρια του Happy Day βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, ενώ και στα επαγγελματικά της, τα πράγματα βαδίζουν σταθερά καλά. Την Κυριακή που μας πέρασε στο τεύχος της Δημοκρατίας και το ένθετο Enjoy η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός τρίτου παιδιού.

 «Θέλουμε πολύ, τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου, να κάνουμε ένα τρίτο παιδάκι. Τα παιδιά είναι ευλογία και χαρά. Το προσπαθούμε, αλλά αυτά είναι τυχερά. Πάντως, είμαι στην καλύτερη μου φάση. Έχω την τύχη να κάνω μια δουλειά που με αφήνει να έχω την ευκαιρία να μεγαλώνω η ίδια τις κόρες μου. Το μεσημέρι είμαι κοντά τους για να τις ταΐσω, να τις παίξω, να τις κάνω μπάνιο, να τις νανουρίσω, να τους πω ένα παραμύθι», εξομολογήθηκε.
Η Σταματίνα μίλησε και για την ίδια ως μητέρα επισημαίνοντας: «Δεν υπάρχει νύχτα που να μην κοιμίσω εγώ τα παιδιά μου. Μπορεί να πέφτω ψόφια για ύπνο, αλλά δεν είναι θυσία, είναι επιλογή. Έτσι δεν νιώθω τύψεις και ενοχές για την πρωινή δουλειά μου. Είναι κάτι δημιουργικό, προσφέρω στην οικογένεια μου με τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων και νιώθω ολοκληρωμένη. Αυτή είναι ή αλήθεια μου και δεν θέλω να περάσω μια ψεύτικη εικόνα». Peoplegreece.com
]]>

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα