Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τα πιο hot looks της στην εγκυμοσύνη λίγο πριν γίνει μαμά για τρίτη φορά

Στο μήνα της βρίσκεται η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή μετρώντας αντίστροφα πλέον για να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι. Λίγο πριν υποδεχθεί λοιπόν το πρώτο της αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της σύζυγο Θέμη Σοφό, ψάξαμε να βρούμε τα πιο hot looks που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες.

Η παρουσιάστρια, σε αυτή την εγκυμοσύνη, είναι ξεκάθαρο πως επιλέγει πολύ θηλυκά looks που είναι ωστόσο κομψά και κρύβουν όμορφα τα ελάχιστα κιλάκια που έχει πάρει και φυσικά τονίζουν πολύ γλυκά την περιοχή της κοιλιάς. Αυτή τη φορά λοιπόν, η Σταματίνα τίμησε ιδιαίτερα τα mini φορέματα όπως ίσως έχετε παρατηρήσει κι εσείς, ενώ δεν έχει αποχωριστεί καθόλου τα ψηλοτάκουνα όπως παρατηρούμε καθημερινά τόσο στο Instagram της, όσο και στην καθημερινή της εκπομπή Happy Day.

Ηθικός αυτουργός της sexy & chic φιλοσοφίας, είναι ο Σπύρος Σαββίνος ή αλλιώς ο καλός της στιλίστας ο οποίος την καθοδηγεί σε αυτά τα στιλιστικά μονοπάτια. Με τη βοήθειά του, έδειξε το δρόμο σε όλες τις εγκυμονούσες σχετικά με το πώς μπορούν να αναδείξουν τη σέξι τους πλευρά όταν βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα. Παράλληλα, οι δυο τους πόνταραν σε πολύ προσιτά κομμάτια τα οποία, όπως έχουμε δει, καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας εφόσον φορεθούν σωστά αφού μπορούν να κρύψουν διάφορες ατέλειες.

Γαλάζιο φόρεμα Toi& Moi με nude γόβες. Εδώ έδωσε έμφαση στα καλλίγραμμα πόδια της ενώ κάλυψε εντελώς την κοιλιά της.

Total Zara look. Η Σταματίνα πόνταρε σε ένα ρομαντικό φόρεμα και έτσι τα σέξι πέδιλα κρίθηκαν απαραίτητα. 

Κόκκινο mini φόρεμα Zara και πέδιλα από το ίδιο brand. Εδώ έδωσε επίτηδες έμφαση και στην κοιλιά της και φυσικά στο δυνατό της σημείο που δεν είναι άλλο από τα πόδια της.  

Φόρεμα Devotion Twins. Με την boho δημιουργία που είναι κατάλληλη για κάθε γυναίκα που θέλει να κρύψει ατέλειες. 

Λευκό φόρεμα Toi & Moi. Η δημιουργία σε στιλ πουκάμισο ταίριαξε άψογα με τα σέξι ψηλοτάκουνα μαύρα Zara πέδιλα. 

Midi φόρεμα Kenzo. Ίσως ένα από τα πιο ωραία looks που έκανε. Τα Zara πέδιλα «έδεσαν» άψογα με το look. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα