Στα καλά καθούμενα: Η νέα κωμωδία με πρωταγωνίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Τζόυς Ευείδη και ο Γιάννης Ζουγανέλης πρωταγωνιστούν στην κωμωδία της χρονιάς που έρχεται 23 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους!

Η ζωή του Μπάμπη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), θα ανατραπεί  μετά την επεισοδιακή συνάντηση του με την ωραία και δυναμική Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια). Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Ένα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό, και που κανείς δεν γνωρίζει, η Εύα (Άννα–Μαρία Παπαχαραλάμπους) που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, η εμπλοκή της αστυνομίας, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας μας φέρνουν μια κωμωδία η οποία θα μας κάνει να πέσουμε από τις καρέκλες μας!

«Στη ταινία μας – με βασική προϋπόθεση ότι θα ξεβολευτούμε λιγάκι – συμβαίνουν στα καλά καθούμενα μόνο ευχάριστα, προκλητικά ευχάριστα, σκανδαλωδώς ευχάριστα. Έτσι, για να ξορκίσουμε το κακό. Έτσι, για να καταλάβουμε ότι την ελπίδα, την αισιοδοξία και το χαμόγελο, δεν πρέπει να τα αφήσουμε να πεθάνουν.Τα παίρνουμε μαζί μας. Έτσι, από πείσμα», λέει ο σκηνοθέτης της ταινίας Νίκος Ζαπατίνας.

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ερμηνεύει το τραγούδι μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη το οποίο θα κυκλοφορήσει από την MINOS-EMI.

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 23 Οκτωβρίου από τη Feelgood.

Διαβάστε ακόμα:

Adidas Originals by Mary Katrantzou: Δείτε ολόκληρη την πολυαναμενόμενη συλλογή

Jennifer Lopez: Δείτε το νέο σπίτι της 45χρονης στο Manhattan

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα