Spring Hair: Η Ελένη Μενεγάκη σας δίνει ιδέες για τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ξεχωρίζει στην ελληνική τηλεόραση για το ταλέντο της να είναι τόσο προσιτή στο κοινό, ταυτόχρονα όμως εμείς δεν μπορούμε να μην της αναγνωρίσουμε το γεγονός πως «κερδίζει» πολλές και σε επίπεδο ομορφιάς. Και όχι, δεν εννοούμε την φυσική της ομορφιά, αυτή που έχει χάρη στα χαρακτηριστικά της, αλλά στο beauty style της, aka τα χτενίσματα και το μακιγιάζ της, που είναι πάντα on point.

Θα μας πείτε οκ, η Ελένη είναι η Ελένη και έχει κομμωτές και makeup artists να επιμελούνται την εικόνα της και δίκιο έχετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε και εμείς να εμπνευστούμε και να δοκιμάσουμε τα looks της. Στις καθημερινές της τηλεοπτικές εμφανίσεις στην εκπομπή «Ελένη», τα μαλλιά της έχει αναλάβει ο celebrity hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης, ο οποίος τα αναδεικνύει στο έπακρο, άλλοτε με απλά και άλλοτε με περίτεχνα χτενίσματα.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας, τα οποία είναι ιδανικά για την άνοιξη:

Ιδέα #1: Πλεξίδες

Οι πλεξίδες είναι το απόλυτο χτένισμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι και –κατά τη γνώμη μας- ποτέ δεν θα βγουν εκτός μόδας. Εδώ, ο Βασίλης Μπουλούμπασης έχει δημιουργήσει μία πλεξίδα στο πλάι, την οποία έχει χαλαρώσει για έξτρα όγκο και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ιδέα #2: Κοτσίδα

Γιατί να κάνετε μία απλή κοτσίδα, όταν μπορείτε να κάνετε ΑΥΤΗ την κοτσίδα; Το μυστικό κρύβεται στον έξτρα όγκο και στην πλεξίδα που κρύβει το λαστιχάκι.

 Ιδέα #3: Μισά πάνω, μισά κάτω

Το κλασικό χτένισμα μισά πάνω – μισά κάτω αποκτά νέο χαρακτήρα με τον κότσο, τους χαλαρούς κυματισμούς και τον έξτρα όγκο. Ιδανικό για πρωί και βράδυ!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα