Spread the Passion και κερδίστε μοναδικά δώρα από το B.U.

Η νέα πρόταση από το B.U., ονομάζεται Passion και έρχεται να μας εμπνεύσει, να μας γοητεύσει και να μας συγκινήσει όλους με το άρωμά του! Το αγαπημένο μας νεανικό άρωμα, έφτασε για να υπενθυμίσει αλλά και να μας προ(σ)καλέσει να ζούμε την κάθε μας στιγμή με πάθος.

Το B.U. Passion γιορτάζει την άφιξή του σε μια ξεχωριστή κόκκινη συσκευασία, σύμβολο για την θηλυκότητα, τη ζωντάνια και τη μοναδικότητα. H γόβα στιλέτο και οι πεταλούδες, αποτελούν το Νο1 ιδανικό συνδυασμό για τη νεαρή γυναίκα που επιλέγει να φοράει B.U. ώστε να αναδεικνύει το νεανικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση χαρακτήρα της, αλλά ταυτόχρονα και τον ενθουσιασμό της για τη ζωή.03_B.U.SpeadthePassionActivation, B.U.

Επιπλέον, φέτος το B.U. Passion δημιουργεί το δικό του νεανικό κίνημα Spread the Red, Spread the Passion και καλεί όλες τις νεαρές γυναίκες να διαδώσουν μαζί το μήνυμά του: B.U. είναι να ζεις με πάθος την κάθε στιγμή της ζωής σου.

Σε συνεργασία με τα γυμναστήρια Planet Fitness and More, τα καταστήματα Pink Woman καθώς και τα καταστήματα καλλυντικών Gallerie De Beaute, τα B.U. Passion Symbols θα βρίσκονται εκεί, να φωτογραφηθούν από όλες τις νέες κοπέλες, που θέλουν να μοιράζονται τις #BUSpreadThePassion καθημερινές στιγμές τους!

Κάθε φωτογραφία που θα ανεβαίνει στον προσωπικό λογαριασμό κάθε διαγωνιζόμενης στο Facebook ή στο Instagram με το hashtag της ενέργειας #BUSpreadThePassion, θα μπαίνει αυτομάτως στον διαγωνισμό για μοναδικά δώρα: 3 δωροεπιταγές αξίας 100€ από τα καταστήματα Pink Woman, 2 εξάμηνες συνδρομές στα γυμναστήρια Planet Fitness and More, προϊόντα BU, ενώ μια και μόνο τυχερή θα κερδίσει ένα ταξίδι στην πρωτεύουσα του πάθους, το Παρίσι για δύο άτομα!  Είσαι έτοιμη να ζήσεις.. με πάθος;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα