Σπουδαία επιτυχία για το Femall.gr στα 2015 e-volution Awards

Μια σημαντική διάκριση ήρθε για το Femall.gr και το «αδελφό» site του, OTCpharmacy.gr στα βραβεία 2015 e-volution Awards, καθώς η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης του απένειμε το Bronze Award στην κατηγορία «Είδη Φαρμακείου, Καλλυντικά»!

Η διάκριση αυτή έχει ξεχωριστή σημασία καθώς το ηλεκτρονικό κατάστημα μετρά μόλις μερικούς μήνες λειτουργίας, ενώ στην κατηγορία του είχε να ανταγωνιστεί sites με σαφώς μακροβιότερη και πιο εδραιωμένη παρουσία στην αγορά. Παράλληλα, σηματοδοτεί την αναγνώριση της αγοράς στο έργο και τις καινοτομίες που προσφέρουν τα δύο αυτά sites στη δυναμική και την ανάπτυξη του e-commerce στην Ελλάδα.

bronze femall

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα Femall.gr και OTCpharmacy.gr αποτελούν μια νέα, δυναμική online σύμπραξη στο χώρο της γυναικείας ομορφιάς και περιποίησης αλλά και στο χώρο των προϊόντων φαρμακείου. Προσφέρουν μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών στην κατηγορία των καλλυντικών και ευρύτερων φαρμακευτικών υλικών, και προσεγγίζουν με φρέσκια αντίληψη την νέα εποχή των online shops στη χώρα μας, με γνώμονα την ευκολία στην πλοήγηση, την εξυπηρέτηση των πελατών και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Τα δύο ηλεκτρονικά καταστήματα διαθέτουν το εξαιρετικό πλεονέκτημα της μίας και ενιαίας εγγραφής του επισκέπτη/χρήστη και του κοινού καλαθιού αγορών. Έτσι, με μία μόνο εγγραφή ο καταναλωτής μπορεί να προσθέσει προϊόντα και από τα δύο καταστήματα στο καλάθι του, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια στη συναλλαγή. Τα προϊόντα φτάνουν στον πελάτη μέσα σε προσεγμένες ποιοτικά συσκευασίες, την επόμενη κιόλας μέρα από την παραγγελία του, σε όποιο μέρος της χώρας κι αν βρίσκεται. Παράλληλα, για όποιον επιθυμεί να προσφέρει ως δώρο τις αγορές του, παρέχεται η δυνατότητα αποστολής σε κομψή συσκευασία δώρου.

Σημαντική και είναι η διαθεσιμότητα του εξειδικευμένου προσωπικού της εταιρίας για να βοηθήσει τον καταναλωτή καθ’ όλη τη διαδικασία των αγορών σε οτιδήποτε χρειάζεται. Παράλληλα, τα δύο ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρουν στους επισκέπτες τους και πλούσιο, χρηστικό περιεχόμενο όπως άρθρα, συμβουλές ομορφιάς, videos περιποίησης και πολλά άλλα, τα οποία επιμελείται προσωπικά η Star Hellas 2014, Ισμήνη Νταφοπούλου, η οποία αποτελεί και την brand ambassador του Femall.gr.

Εμείς λατρέψαμε το Femall.gr και το OTCpharmacy.gr με το πρώτο κλικ αφού εκεί βρήκαμε μοναδικά προϊόντα ομορφιάς για κάθε μας ανάγκη. Δείτε εδώ τα τέλεια σαμπουάν για την τριχόπτωση και εδώ τις πιο ψαγμένες κρέμες προσώπου που ανακαλύψαμε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα